
Amerikansk 'Philly cheesesteak'
med sauterede grøntsager og ovnbagte kartofler
Philly cheesesteak er en populær amerikansk sandwich, der har sine rødder i Philadelphia. Vores fantastiske variant indeholder hakket oksekød, stegt peberfrugt, svampe og løg og en vidunderlig ostesauce med mozzarella. Vi topper vores sandwich med jalapeno, og serverer dem med kartoffelbåde med bacon.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
500 g
Kartofler
140 g
Bacon, tern
1 stk
Peberfrugt
200 g
Champignon
1 stk
Løg
1 stk
Jalapeno
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
250 g
Hakket oksekød
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
60 g
Rødvinssauce
(Indeholder Sulfitter)
100 g
Mornaysauce
(Indeholder Mælk)
25 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 stk
Forårsløg
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ tsk
Salt (trin 4)
3 spsk
Mælk (trin 5)
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Imens, skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Skær svampe og løg i tynde skiver.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme, og tilsæt eventuelt en smule olivenolie. Steg peberfrugt, svampe og løg i 4-5 min, eller indtil gyldne og bløde. Krydr med et stort nip salt og peber, og overfør til en skål.
Imens, flæk jalapeno, fjern kerner, og hak fint.
Snit forårsløg fint.
Varm brød i ovnen i 5-6 min, når kartoflerne har 6 min tilbage.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme, og tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Steg hakket oksekød og Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt salt [1/2 tsk I 1 tsk], et nip peber og rødvinssauce, og tag panden af varmen.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, bland mornaysauce, mozzarella [1/2 pakke, 2P], mælk [3 spsk | 6 spsk] og et nip salt i en mellemstor gryde på middel varme, og lad simre under omrøring i 2-4 min, eller indtil osten er smeltet og saucen er let tyknet.
Sænk til middellav varme.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt mælk, hvis saucen er for tyk.
Fyld brød med oksekød, grøntsager og en smule sauce.
Server med kartofler toppet med resterende sauce, bacon, forårsløg og jalapeno.
TIP: Spring jalapenoen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.