Amerikansk 'Philly cheesesteak'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'Philly cheesesteak'

Amerikansk 'Philly cheesesteak'

med sauterede grøntsager og ovnbagte kartofler

Philly cheesesteak er en populær amerikansk sandwich, der har sine rødder i Philadelphia. Vores fantastiske variant indeholder hakket oksekød, stegt peberfrugt, svampe og løg og en vidunderlig ostesauce med mozzarella. Vi topper vores sandwich med jalapeno, og serverer dem med kartoffelbåde med bacon.

Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

140 g

Bacon, tern

1 stk

Peberfrugt

200 g

Champignon

1 stk

Løg

1 stk

Jalapeno

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

250 g

Hakket oksekød

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

25 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 4)

3 spsk

Mælk (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1150 kcal
Energi (kJ)4811 kJ
Fedt43.9 g
Mættet fedt18.5 g
Kulhydrat129.2 g
Sukker22 g
Protein59.8 g
Salt8.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav kartoffelbåde
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne. 

Steg bacon
2

Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

Imens, skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Skær svampe og løg i tynde skiver. 

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme, og tilsæt eventuelt en smule olivenolie. Steg peberfrugt, svampe og løg i 4-5 min, eller indtil gyldne og bløde. Krydr med et stort nip salt og peber, og overfør til en skål.

Varm brød
3

Imens, flæk jalapeno, fjern kerner, og hak fint.

Snit forårsløg fint.

Varm brød i ovnen i 5-6 min, når kartoflerne har 6 min tilbage.

Steg hakket oksekød
4

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme, og tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Steg hakket oksekød og Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil brunet. 

Tilsæt salt [1/2 tsk I 1 tsk], et nip peber og rødvinssauce, og tag panden af varmen.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav sauce
5

Imens, bland mornaysauce, mozzarella [1/2 pakke, 2P], mælk [3 spsk | 6 spsk] og et nip salt i en mellemstor gryde på middel varme, og lad simre under omrøring i 2-4 min, eller indtil osten er smeltet og saucen er let tyknet.

Sænk til middellav varme.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt mælk, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Fyld brød med oksekød, grøntsager og en smule sauce. 

Server med kartofler toppet med resterende sauce, bacon, forårsløg og jalapeno.

TIP: Spring jalapenoen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.