topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamesisk kongereje-bowl

Vietnamesisk kongereje-bowl

med hvidløgsnudler og frisk mango

Tags:
Hurtig
•Mælkefri
•Spis mig først
Allergener:
Krebsdyr
•Jordnødder
•Gluten
•Hvede
•Soja
•Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

½ stk

Mango

½ stk

Rød chili

10 g

Ingefærpasta

1 pose

Mynte & koriander

250 g

Kongerejer

(Indeholder Krebsdyr Kan indeholde Krebsdyr)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

150 g

Mienudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

30 g

Fish sauce

(Indeholder Soja, Fisk)

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 spsk

Olie til hvidløgsolie

2 tsk

Sukker til marinade

1 spsk

Olie til marinade

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til rejer

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2966 kJ
Kalorier (kcal)709 kcal
Fedt30.3 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat79.3 g
Sukker26.3 g
Protein29.3 g
Salt8.1 g

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Bland hvidløgsolie
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland marinade
3

Halver lime.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Bland chili, et stort skvæt limesaft, ingefærpasta, sukker, sojasauce, fish sauce og olivenolie i en anden lille skÃ¥l. 

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.

Forbered grøntsager
4

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak resten fint.

Hak agurk groft og mynte, koriander og peanuts fint.

Bland gulerod, mynte, koriander, agurk, olivenolie og salt i en stor skål.

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.

Snit forårsløg fint.

Steg rejer
5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Vend nudler med hvidløgsolie lige inden servering.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
6

Anret nudler, mango og agurkesalat i dybe tallerkener.

Top nudler med rejer og marinade.

Drys med peanuts og forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image