Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
½ stk
Mango
½ stk
Rød chili
10 g
Ingefærpasta
1 pose
Mynte & koriander
250 g
Kongerejer
(Indeholder Krebsdyr Kan indeholde Krebsdyr)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
150 g
Mienudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Agurk
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
30 g
Fish sauce
(Indeholder Soja, Fisk)
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
1.5 spsk
Olie til hvidløgsolie
2 tsk
Sukker til marinade
1 spsk
Olie til marinade
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til rejer
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.
Halver lime.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
Bland chili, et stort skvæt limesaft, ingefærpasta, sukker, sojasauce, fish sauce og olivenolie i en anden lille skål.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak resten fint.
Hak agurk groft og mynte, koriander og peanuts fint.
Bland gulerod, mynte, koriander, agurk, olivenolie og salt i en stor skål.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.
Snit forårsløg fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
Vend nudler med hvidløgsolie lige inden servering.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Anret nudler, mango og agurkesalat i dybe tallerkener.
Top nudler med rejer og marinade.
Drys med peanuts og forårsløg.