Skip to main content
Vietnamesisk inspireret hvid fisk
Vietnamesisk inspireret hvid fisk

Vietnamesisk inspireret hvid fisk

med friske grøntsager og citrus-sojasauce

Denne vietnamesiske ret med stegt kuller og perfekt afbalancerede asiatiske smage vil blive en favorit for hele familien. Vi serverer vores kuller med luftige ris og frisk mango, salat og agurk. Vi topper herlighederne med en spicy lime-sojasauce med chili og ingefær og frisk mynte og koriander.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Spis mig først
Proteinrig
Under 650 kcal
Mere grønt
Allergener:
Fisk
Gluten
Soja

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Chili

2 stk

Hvidløgsfed

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

½ stk

Mango

1 stk

Citrusfrugt

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Mynte & koriander

½ stk

Agurk

20 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Soja)

2 tsk

Ingefær

½ stk

Salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

2 tsk

Sukker til sauce

1 spsk

Olie til sauce

¼ tsk

Salt til fisk

Næringsindhold

Energi (kJ)2519 kJ
Kalorier (kcal)602 kcal
Fedt10.9 g
Mættet fedt1.6 g
Kulhydrat90.3 g
Sukker18.5 g
Protein38.8 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Skær citrusfrugt i både.

Skræl ingefær, og riv fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland marinade
3

Bland chili, citrusfrugtsaft, hvidløg, ingefær, sukker, sojasauce og olivenolie i en lille skål.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Forbered frugt og grønt
4

Skær mango over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Hak salat groft.

Hak mynte og koriander fint.

Skær agurk i 1 cm stave.

Steg fisk
5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.

Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret ris, mango, salat og agurk i dybe tallerkener.

Top med fisk og sauce.

Drys med mynte og koriander.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image