Varm kikærtebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm kikærtebowl

Varm kikærtebowl

med aromatisk perlecouscous og græskarkerner

Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil tilberede din mad i god tid, eller hvis du vil lave noget ekstra ud af maden til en fantastisk picnic. Her koger vi yndige perlecouscous, som vi blander med bagt zucchini og bagte kikærter. Vi topper retten med græsk salatost, cherrytomater, persille og ristede græskarfrø, og så er vores picnic klar til at blive nydt!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

1 pakke

Græskarkerner

1 stk

Zucchini

1 stk

Forårsløg

½ pakke

Kikærter

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

½ stk

Citron, økologisk

1 pose

Bredbladet persille

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

125 g

Cherrytomater

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

15 ml

Balsamico

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 3)

efter behov

Sukker (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)673 kcal
Energi (kJ)2814 kJ
Fedt23.7 g
Mættet fedt12 g
Kulhydrat79.81 g
Sukker11.3 g
Protein29.19 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme. Rist græskærkerner i 2-3 min, og stil til side på en tallerken. Skær zucchini i 1 cm tern. Snit forårsløg fint.

Bag zucchini og kikærter
2

Fordel zucchini på den ene side af en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med Jorden Rundt og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Hæld væde fra kikærter [1/2 pakke, 2P], og fordel i den anden side af bagepladen. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med Panamad og et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-17 min, eller indtil gylden.

Kog perlecouscous
3

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Steg forårsløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon, og bring i kog. Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid. Hæld vand fra gennem en si, og kom perlecouscous tilbage i gryden.

Lav yoghurtdressing
4

Hak persille groft. Riv citronskal [1/2 stk, 2P], og skær citron i både. Bland yoghurt og halvdelen af persille i en lille skål. Smag til med salt* og peber*.

Bland råvarer
5

Tilsæt et nip citronskal, et skvæt citronsaft, en smule olivenolie*, halvdelen af salatost og halvdelen af zucchini til gryden med perlecouscous, og rør godt rundt. Krydr med et nip salt* og peber*. Halver cherrytomater. Bland balsamico, et nip sukker* og cherrytomater i en skål.

Server
6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener. Top med kikærter, cherrytomater og resterende salatost og zucchini. Drys med græskarkerner og resterende persille. Dryp med yoghurtdressing. Server med citronbåde.