Mine leveringer
arrow right iconarrow right icon
Menu fra 07 May til 13 May
arrow right iconarrow right icon
Saftig æbleburger
topBanner
Saftig æbleburger

Saftig æbleburger

med bløde løg og sprøde fritter

Træt af burgere, der altid smager af det samme? Prøv vores syrlige æbleburger og lad den kildrende sødme af den karamelliserede løg bane vejen for de robuste, saltede kartoffelfritter. Indkapsl smagene i varme briocheboller, og top med frisk rucola.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutenmælkægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

1 stk

Løg

1 stk

Æble

15 g

Panko

(Indeholdergluten)

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

2 stk

Briocheboller

(Indeholdergluten, mælk, ægKan indeholdesesam, soja, nødder)

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

40 g

Rucola

250 g

Hakket svine-/kalvekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3037.8979 kJ
Kalorier (kcal)726.075 kcal
Fedt37.2325 g
Mættet fedt10.4 g
Kulhydrat61.795 g
Sukker12.5 g
Protein38.485 g
Salt2.1 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

2

Skær løg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 10-15 min, eller indtil bløde og karamelliseret. Tilsæt en klat smør*, når der er 5 min tilbage.

3

Skræl æble, og riv groft. Bland æble, hakket svine-/kalvekød og panko [1/2 pose, 2P] med et nip salt* og peber* i en skål. Form fars til bøffer (1 pr. person). TIP: Lav bøfferne en smule større i diameter end burgerbollerne (de trækker sig sammen ved stegning).

4

Opvarm en smule olivenolie* i en anden stegepande på middel varme. Steg bøffer i 5-6 min på hver side. Tag panden af varmen, når bøfferne er færdigstegte. Top med revet mozzarella, og dæk til med låg. Stil til side i 4 min, eller indtil osten er smeltet. VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

5

Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag. Skær boller over, og varm i ovnen i 2-3 min. Vend rucola med en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål.

6

Smør boller med mayonnaise. Fyld med rucola, bøffer og karamelliserede løg. Server med fritter og resterende rucola.