topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk svinekødswok

Thailandsk svinekødswok

med aromatiske citrongræsris og pandestegte grøntsager

Hvad skal vi spise i aften? Lad os friste med en fantastisk svinekøds- og kokoswok til aftensmad. Steg svinekød, broccoli og gulerod. Bland kød og grøntsager med kokosmælk, grøntsagsbouillon og limesaft. Server den skønne wok med aromatiske citrongræsris, og top med koriander! Så er maden klar!

Tags:
Hurtig

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Citrongræs

150 g

Jasminris

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Koriander

2 stk

Gulerod

250 g

Broccoli

200 ml

Kokosmælk

4 g

Kyllingebouillon

1 g

Chiliflager

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 5)

½ tsk

Sukker (trin 5)

3 dl

Vand (trin 1)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)824 kcal
Energi (kJ)3446 kJ
Fedt37.65 g
Mættet fedt22.8 g
Kulhydrat79.78 g
Sukker13.4 g
Protein42.88 g
Salt3.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog citrongræsris
1

Bank citrongræs [½ stk, 2P] med en træske, og flæk på langs. Bring en mellemstor gryde med vand* [3 dl | 6 dl] i kog. Tilsæt ris, citrongræs og salt* [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Pres eller hak hvidløg fint. Skær broccoli i små buketter. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Hak koriander fint. Skær lime i både.

Steg kød
3

Skær svinekød i 1 cm strimler på et andet skærebræt. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svinekød, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 2-3 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en skål.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt broccoli, gulerod og et skvæt vand*, og steg under omrøring i 4-5 min. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1-2 min.

Tilsæt kokosmælk
5

Tilsæt kokosmælk, kyllingebouillon og vand* [2 spsk | 4 spsk], og lad simre på lav varme i 1 min. Tilsæt sukker* [1/2 tsk | 1 tsk], salt* [1/2 tsk | 1 tsk], peber* og et stort skvæt limesaft. Tilsæt svinekød, og rør godt rundt. Fjern citrongræs fra gryden med ris.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med svinekødswok og koriander. Server med resterende limebåde. TIP: Tilsæt chiliflager, hvis du foretrækker retten stærkere.