topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinekamfilet

Svinekamfilet

med basmatiris, svampesauce & persille

Skøn hyggemad, som vil blive elsket af hele familien. Velsmagende svinekød som først bliver stegt, og derefter blandes med den vidunderlige svampesauce med hvidløg og persille. Perfekt tilbehør er bløde basmatiris.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Bredbladet persille

4 g

Oksebouillon

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Gulerod

75 g

Grønne bønner

150 g

Basmatiris

100 g

Champignon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)755 kcal
Energi (kJ)3157 kJ
Fedt35.01 g
Mættet fedt16.8 g
Kulhydrat70.77 g
Sukker9.2 g
Protein42.07 g
Salt2.7 g

Redskaber

•Stegepande
•Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], rør rundt, og kog under lÃ¥g pÃ¥ lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under lÃ¥g i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke lÃ¥get!

Forbered råvarer
2

Skær svampe [1/2 pakke, 2P] i kvarte. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Fjern ender fra grønne bønner, og del pÃ¥ midten. Hak persille fint (gem lidt til anretning). Skær svinekød i 3 cm tern pÃ¥ et andet skærebræt.

Steg kød
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande pÃ¥ middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min, og stil til side pÃ¥ en tallerken. VIGTIGT: Kødet er færdigt, nÃ¥r det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Steg svampe
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande pÃ¥ middelhøj varme. Tilsæt svampe, gulerod og bønner, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 6-7 min.

Lav sauce
5

Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, oksebouillon og halvdelen af persille, og rør rundt. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt svinekød, og lad simre videre indtil gennemvarmet. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk. 

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med kød- og svampesauce. Drys med resterende persille.