
En amerikansk klassiker med svinekød, der får en fantastisk smag af at blive stegt med bbq-sauce. En perfekt makker til den noget tunge kødret, er en skøn nudelsalat med kål, gulerod, forårsløg og honning-ingefærdressing. Vi topper med en chili og sesamfrø.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Svinekamfilet
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder: Hvede, Gluten)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)
10 g
Sriracha
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Gulerod
1 stk
Hvidløgsfed
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
½ g
Chiliflager
50 g
Honning-ingefærdressing
(Indeholder: Sennep)
1 stk
Forårsløg
1 spsk
Ketchup (step 1)
½ dl
Vand (trin 1)
½ spsk
Hvedemel (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)

Bring en gryde med saltet vand i kog.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, sojasauce, BBQ-sauce, sriracha [1/2 pakke, 2P], ketchup [1 spsk | 2 spsk] og vand [1/2 dl | 1 dl] i en lille skål.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt.
Bland svinekød, hvedemel [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt i en mellemstor skål.

Riv gulerod (uskrællet) groft.
Snit forårsløg fint.
Kog nudler i 1-2 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.
Vend nudler med honning-ingefærdressing i gryden, og dæk til med låg indtil servering.

Imens, opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød i 2-3 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Tilsæt sauce til stegepanden, og vend med svinekød.
Tilsæt halvdelen af sesamfrø, og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er let tyknet og kødet er gennemstegt.
Bland nudler, rødkål, gulerod og forårsløg i en stor skål lige inden servering.

Anret nudelsalat og svinekød i dybe tallerkener.
Drys med chiliflager [½ pakke, 2P] og resterende sesamfrø.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.