Skip to main content
Sød chili- og sojaglaseret sej med ekstra rejer
Sød chili- og sojaglaseret sej med ekstra rejer

Sød chili- og sojaglaseret sej med ekstra rejer

med cremet agurke-spinatsalat og ristede sesamfrø

Ugens fisk er alt andet end kedelig. Vi steger sej, og glaserer den bagefter i sød chilisauce og sojasauce. Vi serverer vores fisk med aromatiske jasminris, en cremet agurkesalat med spinat, ingefær og citrusfrugt, ristede sesamfrø og frisk forårsløg.

Tags:
Hurtig
Spis mig først
Under 650 kcal
Comfort Food
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Fisk
Sesam
Mælk
Krebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

250 g

Sej

(Indeholder: Fisk)

½ g

Chiliflager

1 tsk

Ingefær

5 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

150 g

Jasminris

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

½ stk

Agurk

30 g

Spinat

40 g

Sød chilisauce

1 stk

Forårsløg

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til fisk

3 spsk

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2241 kJ
Kalorier (kcal)536 kcal
Fedt8.2 g
Mættet fedt3.7 g
Kulhydrat82.3 g
Sukker10.6 g
Protein41.5 g
Salt6.1 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav dressing
2

Riv ingefær fint.

Halver citrusfrugt.

Bland fraiche, ingefær, citrusfrugtsaft og salt i en stor skål.

Forbered grøntsager og rejer
3

Skyl spinat, og hak fint.

Skær agurk i tynde, halve skiver.

Snit forårsløg fint.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. 

Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Steg fisk
4

Opvarm en smule olivenolie samme stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Glacer fisk
5

Imens, bland sød chilisauce, sojasauce, vand, chiliflager og et nip salt og peber i en lille skål.

Tilsæt sauce til stegepanden, tag af ​​varmen, og vend fisk med sauce.

Vend spinat og agurk i skålen med dressing lige inden servering.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Server
6

Anret ris, salat, rejer og fisk på tallerkner.

Top med resterende sauce, forårsløg og sesamfrø.