Sød chili- og sojaglaseret sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sød chili- og sojaglaseret sej

Sød chili- og sojaglaseret sej

med cremet agurkesalat og ristede sesamfrø

Ugens fisk er alt andet end kedelig. Vi steger sej, og glaserer den bagefter i sød chilisauce og sojasauce. Vi serverer vores fisk med aromatiske jasminris, en cremet agurkesalat med spinat, ingefær og lime, ristede sesamfrø og frisk forårsløg.

Tags:
Hurtig
Under 650 kcal
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Fisk
Sesam
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

½ g

Chiliflager

1 tsk

Ingefær

5 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)

150 g

Jasminris

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Agurk

30 g

Spinat

40 g

Sød chilisauce

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2141 kJ
Kalorier (kcal)512 kcal
Fedt6.8 g
Mættet fedt3.3 g
Kulhydrat82 g
Sukker14.3 g
Protein29.8 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav dressing
2

Riv ingefær fint.

Halver lime.

Bland fraiche, ingefær, limesaft og salt i en stor skål.

Forbered grøntsager
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist sesamfrø i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.

Imens, skyl spinat, og hak fint.

Skær agurk i tynde, halve skiver.

Snit forårsløg fint.

Steg fisk
4

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Opvarm en smule olivenolie samme stegepande på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Glacer fisk
5

Imens, bland sød chilisauce, sojasauce, chiliflager og et nip salt og peber i en lille skål.

Tilsæt sauce til stegepanden, tag af ​​varmen, og vend fisk med sauce.

Vend spinat og agurk i skålen med dressing lige inden servering.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret ris, salat og fisk på tallerkner.

Top medresterende sauce, forårsløg og sesamfrø.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image