Byd familien på aftensmad, der får dem til at nyde hver mundfuld i aften - lav disse barnligt lækre, ostepanerede schnitzler med lækker pæreslaw og se, hvordan de hurtigt spiser sig mætte. Top retten med velsmagende bbq-sauce, der giver både en ekstra smagsdimension og en nydelig sommerfølelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
20 g
Finrevet ost
1 stk
Pære
stk
Agurk
1 stk
Agurk, piccolo
1 pose
Purløg
150 g
Kålblanding, skåret
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Citron, økologisk
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
1 stk
Æg
Skær svinekamfilet til koteletter (2 pr. person). Læg mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.
Pisk æg* i en dyb tallerken. Bland panko og revet ost med et nip salt* og peber* i en anden dyb tallerken. Vend koteletter i æg og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.
Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Friter schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Skær pære i tynde, halve skiver. Hak agurk groft. Hak purløg fint.
Skær citron i både. Bland snittet salat, pære, agurk, aioli, et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* og 1/2 purløg i en stor skål. Krydr med salt* og peber*.
Anret schnitzler på tallerkener. Server med pæreslaw og BBQ-sauce. Top med resterende purløg.