topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Schnitzel

Byd familien på aftensmad, der får dem til at nyde hver mundfuld i aften - lav disse barnligt lækre, ostepanerede schnitzler med lækker pæreslaw og se, hvordan de hurtigt spiser sig mætte. Top retten med velsmagende bbq-sauce, der giver både en ekstra smagsdimension og en nydelig sommerfølelse.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Finrevet ost

1 stk

Pære

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

1 pose

Purløg

150 g

Kålblanding, skåret

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Citron, økologisk

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)520 kcal
Energi (kJ)2177 kJ
Fedt33.77 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat22.61 g
Sukker9.7 g
Protein35.26 g
Salt2.2 g

Fremgangsmåde

Bank koteletter
1

Skær svinekamfilet til koteletter (2 pr. person). Læg mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Paner koteletter
2

Pisk æg* i en dyb tallerken. Bland panko og revet ost med et nip salt* og peber* i en anden dyb tallerken. Vend koteletter i æg og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

Friter schnitzler
3

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Friter schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Forbered pæreslaw
4

Skær pære i tynde, halve skiver. Hak agurk groft. Hak purløg fint.

Bland pæreslaw
5

Skær citron i både. Bland snittet salat, pære, agurk, aioli, et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* og 1/2 purløg i en stor skål. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret schnitzler på tallerkener. Server med pæreslaw og BBQ-sauce. Top med resterende purløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image