topBanner
Schnitzel

Schnitzel

med pæreslaw & BBQ-sauce

Byd familien på aftensmad, der får dem til at nyde hver mundfuld i aften - lav disse barnligt lækre, ostepanerede schnitzler med lækker pæreslaw og se, hvordan de hurtigt spiser sig mætte. Top retten med velsmagende bbq-sauce, der giver både en ekstra smagsdimension og en nydelig sommerfølelse.

Tags:HurtigUnder 600 kcal
Allergener:ægglutenmælksennepsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svinekamfilet

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

20 g

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

1 stk

Pære

1 stk

Agurk

1 pose

Purløg

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Citron, økologisk

60 g

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2299 kJ
Kalorier (kcal)549 kcal
Fedt25 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat34 g
Sukker20 g
Protein40 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Skær svinekamfilet til koteletter (2 pr. person). Læg mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

2

Pisk æg* i en dyb tallerken.

Bland panko og revet ost med et nip salt* og peber* i en anden dyb tallerken.

Vend koteletter i æg og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

3

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme.

Friter schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

4

Skær pære i tynde, halve skiver.

Hak agurk groft.

Hak purløg fint.

5

Skær citron i både.

Bland snittet salat, pære, agurk, aioli, et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* og 1/2 purløg i en stor skål. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret schnitzler på tallerkener.

Server med pæreslaw og BBQ-sauce.

Top med resterende purløg.