
Forkæl hele familien med vores herlige Say cheesy ! Rigatoni i cremet ostesauce. Vi blander 'al dente'-kogt rigatoni i en skøn ostesauce med gouda og finrevet ost, og ved spisebordet kan alle så selv få lov at vælge, hvilke toppings deres ostepasta skal have - mulighederne er sprød bacon, majs, kogte broccolibuketter og finsnittet forårsløg.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
180 g
Pasta
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
250 g
Broccoli
1 stk
Forårsløg
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
140 g
Bacon, tern
1 stk
Majs
50 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
4 g
Panamad
2 dl
Gemt pastavand

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Hæld væde fra majs.
Snit forårsløg fint.
Skær broccoli i buketter og stokken i 3 cm tern.
TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Kog broccoli i 2-3 min, og overfør til en tallerken.
Kog pasta i samme vand i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt Panamad, madlavningsfløde, pastavand, gouda og finrevet ost, og kog i 2-3 min, eller indtil osten er smeltet og saucen let tyknet.

Tilsæt pasta til ostesaucen, og vend sammen indtil gennemvarmet.

Anret pasta i dybe tallerkener.
Anret bacon, broccoli, majs og forårsløg i små skåle.
Top pasta med ønsket tilbehør.