Forkæl hele familien med vores herlige Say cheesy ! Rigatoni i cremet ostesauce. Vi blander 'al dente'-kogt rigatoni i en skøn ostesauce med gouda og finrevet ost, og ved spisebordet kan alle så selv få lov at vælge, hvilke toppings deres ostepasta skal have - mulighederne er sprød bacon, majs, kogte broccolibuketter og finsnittet forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
250 g
Broccoli
1 stk
Forårsløg
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
140 g
Bacon, tern
1 dåse
Majs
50 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
4 g
Panamad
2 dl
Gemt pastavand
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Hæld væde fra majs.
Snit forårsløg fint.
Skær broccoli i buketter og stokken i 3 cm tern.
TIP: Vandet skal være salt som havvand.
Kog broccoli i 2-3 min, og overfør til en tallerken.
Kog pasta i samme vand i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt Panamad, madlavningsfløde, pastavand, gouda og finrevet ost, og kog i 2-3 min, eller indtil ost er smeltet og sauce let tyknet.
Tilsæt pasta til ostesauce, og vend sammen indtil gennemvarmet.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Anret bacon, broccoli, majs og forårsløg i små skåle.
Top pasta med ønsket tilbehør.