Philly cheese subway er en sandwich med ost som serveras varm. Vores variant indeholder udover ost også vegansk kebab, løg og peberfrugt som bliver stegt med BBQ-krydderi og hvidløg. Skønne tilbehør er sprøde oreganofritter og spicy BBQ-mayo.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kartofler
1 g
Oregano, tørret
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Løg
1 stk
Peberfrugt
5 g
BBQ-krydderi
(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder: Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde spor af: Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
50 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
30 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Bland mayonnaise og halvdelen af BBQ-sauce i en lille skål.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middel varme.
Steg løg og peberfrugt i 4-5 min, indtil bløde.
Tilsæt BBQ-krydderi, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber og steg videre i 30 sek, indtil velduftende.
Overfør til en tallerken.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg vegansk kebab, Hvide Løjer & Urter, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, indtil brunet.
Tilsæt stegte grøntsager og resterende BBQ-sauce, og vend sammen. Stil til side og hold varm.
Lag et snitt i pølsebrødet på langs.
Kom vegansk kebab i brødene og top med ost.
Placer brødene direkte på rist i ovnen når kartofler har 2-3 min tilbage, og varm resterende tid.
Anret sandwichs og oreganofritter på tallerkener.
Server med BBQ-mayo.