Philly style ost-kebab sandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Philly style ost-kebab sandwich

med oreganofritter og BBQ-mayo

Philly cheese subway er en sandwich med ost som serveras varm. Vores variant indeholder udover ost også vegansk kebab, løg og peberfrugt som bliver stegt med BBQ-krydderi og hvidløg. Skønne tilbehør er sprøde oreganofritter og spicy BBQ-mayo.

Allergener:
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre
Æg
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

1 g

Oregano, tørret

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)

2 stk

Pølsebrød

(Indeholder: Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde spor af: Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

30 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3665 kJ
Kalorier (kcal)876 kcal
Fedt47.8 g
Mættet fedt58.5 g
Kulhydrat76.9 g
Sukker17.4 g
Protein32.1 g
Salt6.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde.

2

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Bland mayonnaise og halvdelen af BBQ-sauce i en lille skål. 

3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Steg løg og peberfrugt i 4-5 min, indtil bløde.

Tilsæt BBQ-krydderi, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber og steg videre i 30 sek, indtil velduftende.

Overfør til en tallerken.

4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg vegansk kebab, Hvide Løjer & Urter, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, indtil brunet. 

Tilsæt stegte grøntsager og resterende BBQ-sauce, og vend sammen. Stil til side og hold varm. 

5

Lag et snitt i pølsebrødet på langs.

Kom vegansk kebab i brødene og top med ost. 

Placer brødene direkte på rist i ovnen når kartofler har  2-3 min tilbage, og varm resterende tid.  

 

6

Anret sandwichs og oreganofritter på tallerkener. 

Server med BBQ-mayo. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image