Skip to main content
Rigatoni 'alla pomodoro' og frisk mozzarella
Rigatoni 'alla pomodoro' og frisk mozzarella

Rigatoni 'alla pomodoro' og frisk mozzarella

med cherrytomatsauce og hjemmelavet basilikumpesto

Forestil dig selv i et travlt italiensk trattoria, mens du nyder vores Rigatoni 'alla pomodoro' og frisk mozzarella. Denne lynhurtige pastaret er fuld af rige, autentiske smage, og bringer duften af Italien hjem i dit køkken.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Selleri
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

125 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

180 g

Pasta

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Cherrytomater

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Basilikum

½ g

Oregano, tørret

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

35 g

Tomatpuré

1 stk

Løg

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

20 g

Valnødder

(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

1 tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

2 spsk

Olie til pesto

½ spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)4609 kJ
Kalorier (kcal)1101 kcal
Fedt68.8 g
Mættet fedt29.9 g
Kulhydrat88 g
Sukker19.3 g
Kostfibre6.7 g
Protein33.4 g
Salt2.8 g
Potassium57.6 mg
Calcium23.1 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak løg og hvidløg fint.

Halver cherrytomater.

Lav sauce
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og cherrytomater i 2-3 min.

Tilsæt hvidløg, oregano, Mamas Favorit, tomatpuré og sukker, og steg i 1 min.

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, pastavand, salt og et nip peber. Sænk til middel varme, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet.

Lav pesto
4

Imens, hak basilikum og valnødder fint.

Bland valnødder, olivenolie, basilikum, finrevet ost og et nip salt og peber.

Hæld væde fra mozzarella, og dup tør med køkkenrulle. Skær i 2 cm tern, og krydr med et nip salt og peber.

Tilsæt pasta og lav salat
5

Tilsæt pasta til stegepanden, og vend sammen.

Skyl salat.

Bland salat, olivenolie og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med mozzarella og pesto.

Server med salat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image