Rigatoni 'alla pomodoro' og frisk mozzarella
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rigatoni 'alla pomodoro' og frisk mozzarella

Rigatoni 'alla pomodoro' og frisk mozzarella

med cherrytomatsauce og frisk basilikumpesto

Forestil dig selv i et travlt italiensk trattoria, mens du nyder vores Rigatoni alla pomodoro og frisk mozzarella. Denne lynhurtige pastaret er fuld af rige, autentiske smage, og bringer duften af Italien hjem i dit køkken.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Selleri
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Mozzarella

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Pasta

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Cherrytomater

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

1 g

Oregano, tørret

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Løg

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

1 dl

Gemt pastavand

1 tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

2 spsk

Olie til pesto

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4457 kJ
Kalorier (kcal)1065 kcal
Fedt65.8 g
Mættet fedt29.5 g
Kulhydrat86.6 g
Sukker19.3 g
Protein32.3 g
Salt2.5 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak løg og hvidløg fint.

Halver cherrytomater.

Lav sauce
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og cherrytomater i 2-3 min.

Tilsæt hvidløg, oregano, Mamas Favorit, tomatpuré og sukker, og steg i 1 min.

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, pastavand, salt og et nip peber. Sænk til middel varme, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet.

Lav pesto
4

Imens, hak basilikum og valnødder fint.

Bland valnødder, olivenolie, basilikum, finrevet ost og et nip salt og peber.

Hæld væde fra mozzarella, og dup tør med køkkenrulle. Skær i 2 cm tern, og krydr med et nip salt og peber.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta til stegepanden, og vend sammen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med mozzarella og pesto.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image