Skip to main content
Pankopaneret svinekød

Pankopaneret svinekød

med hvidløgsstegt broccoli og sesammayonnaise

4.1
(98)

Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med hvidløgsstegte grøntsager, aromatisk hvidløgsris og spændende asiatisk mayodressing. Denne opskrift er lige så meget en oplevelse som et mættende måltid.

Tags:
Børnevenlig
Hurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Sesam
Soja
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder: Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

150 g

Langkornede hvide ris

300 g

Svineschnitzel

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

250 g

Broccoli

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ tsk

Salt til grøntsager

1

Æg til panering

Næringsindhold

Energi (kJ)3244 kJ
Kalorier (kcal)775 kcal
Fedt27.4 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat83.6 g
Sukker8.6 g
Kostfibre6.8 g
Protein45.5 g
Kolesterol0.1 mg
Salt5 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Smelt smør i en gryde på middelhøj varme.

Svits Ginger Ninja i 30 sek, eller indtil velduftende.

Bring vand i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

Imens, skær gulerod (uskrællet) i halve skiver.

Skær broccoli i små buketter.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og broccoli i 5-6 min.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.

Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en skål med låg.

TIP: Tilsæt et skvæt vand til panden, så tilberedes grøntsagerne hurtigere.

Paner kød
4

Skær svinekød i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.

Pisk æg i en dyb tallerken.

Kom panko i en anden dyb tallerken.

Vend svinekød i æg og derefter i panko.

Overfør til en tallerken.

Steg kød
5

Hæld olivenolie i samme stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
6

Anret ris, svinekød og grøntsager på tallerkener.

Dryp med sesammayonnaise.