Paneret svinekød og kapers-crème fraiche
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret svinekød og kapers-crème fraiche

Paneret svinekød og kapers-crème fraiche

med hvidløgskartofler og pæresalat

Paneret mad er altid et hit hos store og små, og hele familien kommer at elske aftens gyldenstegt pankopanerede svinekød. Spændende tilbehør er kartofler vendt med smør og hvidløg, en frisk pæresalat med citron, og en cremet dressing med kapers, persille og crème fraiche.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

1 stk

Citron

15 g

Kapers

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

400 g

Små kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Blandet salat

1 stk

Pære

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til mel

2 spsk

Mel til panering

1

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Smør til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3372 kJ
Kalorier (kcal)806 kcal
Fedt40.1 g
Mættet fedt16.6 g
Kulhydrat65.2 g
Sukker11.2 g
Protein43.5 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.

Hæld vand fra, og stil til side med låg på.

Lav kapers-crème fraiche
2

Imens, hak kapers og persille fint.

Bland kapers, persille, crème fraiche og et nip salt og peber i en lille skål.

Lav salat
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Skyl salat.

Skær pære i tynde, halve skiver.

Halver citron.

Bland salt, olivenolie, citronsaft, salat og pære i en stor skål.

Paner kød
4

Krydr kød med salt.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg i en anden dyb tallerken. Kom panko i en tredje dyb tallerken.

Vend svinekød i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering. Overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan de erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kød
5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt.

Vend kartofler med smør, hvidløg, salt og et nip peber i gryden lige inden servering.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden. - Steg ad omgange ved behov. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
6

Anret kartofler, salat og kød på tallerkener.

Server med kapers-crème fraiche.