HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPandestegte Kikærtefritters
topBanner
Pandestegte kikærtefritters

Pandestegte kikærtefritters

med sprød fattoushsalat og hvidløgsyoghurt

Kikærtefritters med salatost, kommen og persille er yderst velsmagende og nærende. I aften serverer vi dem med sprød fattoushsalat med radiser, salat, cherrytomater og agurk, cremet hvidløgsyoghurt og naancroutoner.

Tags:Under 650 kcalVegetarisk
Allergener:mælksellerigluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

1 pakke

Kikærter

2 g

Spidskommen, stødt

1 pose

Bredbladet persille

50 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

½ stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Naanbrød

(Indeholdermælk, glutenKan indeholdesesam, mælk)

125 g

Cherrytomater

1 stk

Agurk

75 g

Radiser

1 stk

Hjertesalat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg* (trin 2)

2 spsk

Hvedemel* (trin 2)

½ spsk

Olivenolie* (trin 1)

½ spsk

Olivenolie* (trin 5)

¼ tsk

Salt* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)614.415 kcal
Energi (kJ)2570.7124 kJ
Fedt28.1838 g
Mættet fedt9.4 g
Kulhydrat59.5488 g
Sukker10.2 g
Protein26.1067 g
Salt3.3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær naanbrød [1/2 pakke, 2P] i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie* [½ spsk | 1 spsk], krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 5-8 min, eller indtil gyldne.

2

Hak persille fint. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Mos kikærter fint med en gaffel i en stor skål. Tilsæt smuldret salatost [½ pakke, 2P], grøntsagsbouillon, spidskommen, æg* [1 stk | 2 stk], hvedemel* [2 spsk | 4 spsk], salt* [¼ tsk | ½ tsk], et nip peber* og halvdelen af persille, og rør godt rundt.

3

Hak hjertesalat groft. Halver cherrytomater. Hak agurk fint. Skær radiser i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint. Bland hvidløg og yoghurt i en lille skål, og smag til med salt* og peber*.

4

Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm på ved middel varme. Form fars till fritters (2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Vend ikke for tidligt, da de kan falde sammen.

5

Bland olivenolie* [½ spsk | 1 spsk] og et nip salt* i en mellemstor skål. Tilsæt radiser, hjertesalat, cherrytomater, agurk og resterende persille, og vend sammen.

6

Anret kikærtefritters og fattoushsalat på tallerkener. Dryp med hvidløgsyoghurt. Top med croutoner.