Pandestegte kikærtefritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte kikærtefritters

Pandestegte kikærtefritters

med sprød fattoushsalat og hvidløgsyoghurt

Kikærtefritters med salatost, kommen og persille er yderst velsmagende og nærende. I aften serverer vi dem med sprød fattoushsalat med radiser, salat, cherrytomater og agurk, cremet hvidløgsyoghurt og naancroutoner.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Kikærter

2 g

Spidskommen, stødt

1 pose

Bredbladet persille

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Naanbrød

125 g

Cherrytomater

1 stk

Agurk

75 g

Radiser

1 stk

Salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)614 kcal
Energi (kJ)2571 kJ
Fedt28.2 g
Mættet fedt9.4 g
Kulhydrat59.5 g
Sukker10.2 g
Protein26.1 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag croutoner
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær naanbrød [1/2 pakke, 2P] i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie* [½ spsk | 1 spsk], krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 5-8 min, eller indtil gyldne.

Bland fars
2

Hak persille fint. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Mos kikærter fint med en gaffel i en stor skål. Tilsæt smuldret salatost [½ pakke, 2P], grøntsagsbouillon, spidskommen, æg* [1 stk | 2 stk], hvedemel* [2 spsk | 4 spsk], salt* [¼ tsk | ½ tsk], et nip peber* og halvdelen af persille, og rør godt rundt.

Bland hvidløgsyoghurt
3

Hak hjertesalat groft. Halver cherrytomater. Hak agurk fint. Skær radiser i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint. Bland hvidløg og yoghurt i en lille skål, og smag til med salt* og peber*.

Steg fritters
4

Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm på ved middel varme. Form fars till fritters (2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Vend ikke for tidligt, da de kan falde sammen.

Bland fattoushsalat
5

Bland olivenolie* [½ spsk | 1 spsk] og et nip salt* i en mellemstor skål. Tilsæt radiser, hjertesalat, cherrytomater, agurk og resterende persille, og vend sammen.

Server
6

Anret kikærtefritters og fattoushsalat på tallerkener. Dryp med hvidløgsyoghurt. Top med croutoner.