Pandestegt steak og bearnaisesauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt steak og bearnaisesauce

Pandestegt steak og bearnaisesauce

med sprøde kartoffelbåde og gratineret bønner

Så blev det endelig lørdag og tid til at forkæle familien med luksus kød og fantastiske tilbehør. I aften byder vi på en klassisk menu bestående af perfekt stegt steak, bearnaisesauce med ekstra estragon og sprøde kartoffelbåde. Et spændende tilbehør er grønne bønner og lilla gulerødder, som gratineres med panko og ost!

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus Striploin

500 g

Kartofler

4 g

Panamad

100 g

Bearnaisesauce

(Indeholder Mælk)

½ pose

Estragon

75 g

Grønne bønner

15 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Gulerod

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)825 kcal
Energi (kJ)3453 kJ
Fedt47.56 g
Mættet fedt17.7 g
Kulhydrat60.43 g
Sukker9.4 g
Protein41.46 g
Salt1.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Panamad. Krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Forbered råvarer
2

Hak estragon [½ pose, 2P] fint. Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Skær gulerod (uskrællet) i 1/2 cm tykke stave. Skær ender af grønne bønner [½ pose, 2P]. Bland hvidløg, panko [1/2 pose, 2P], finrevet ost, olivenolie* [2 spsk I 4 spsk] og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Gratiner grønne bønner
3

Fordel gulerod og grønne bønner i hver sin side på en bageplade med bagepapir. Top grønne bønner med panering. Dryp gulerod med en smule olivenolie*. Bag i ovnen i 10-12 min, når kartoflerne har 15 min tilbage.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en foliepakke, og lad hvile. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Opvarm bearnaisesauce
5

Opvarm bearnaisesauce og estragon i en mellemstor gryde på middel varme i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet, når grøntsagerne har 5 min tilbage i ovnen. Skær bøffer i tynde skiver, og krydr med et nip og peber*. 

Server
6

Anret kartofler, bøffer, gulerod og grønne bønner på tallerkener. Top bøffer med kødsaft fra foliepakken og bearnaisesauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image