HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPandestegt Steak Og Bearnaisesauce
topBanner
Pandestegt steak og bearnaisesauce

Pandestegt steak og bearnaisesauce

med sprøde kartoffelbåde og gratineret bønner

Premium

Så blev det endelig lørdag og tid til at forkæle familien med luksus kød og fantastiske tilbehør. I aften byder vi på en klassisk menu bestående af perfekt stegt steak, bearnaisesauce med ekstra estragon og sprøde kartoffelbåde. Et spændende tilbehør er grønne bønner og lilla gulerødder, som gratineres med panko og ost!

Allergener:mælkglutenæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Angus Striploin

500 g

Kartofler

4 g

Panamad

100 g

Bearnaisesauce

(Indeholdermælk)

½ pose

Estragon

75 g

Grønne bønner

15 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Gulerod

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)825.285 kcal
Energi (kJ)3452.9924 kJ
Fedt47.5606 g
Mættet fedt17.7 g
Kulhydrat60.4343 g
Sukker9.4 g
Protein41.4615 g
Salt1.6 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Panamad. Krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Hak estragon [½ pose, 2P] fint. Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Skær gulerod (uskrællet) i 1/2 cm tykke stave. Skær ender af grønne bønner [½ pose, 2P]. Bland hvidløg, panko [1/2 pose, 2P], finrevet ost, olivenolie* [2 spsk I 4 spsk] og et nip salt* og peber* i en lille skål.

3

Fordel gulerod og grønne bønner i hver sin side på en bageplade med bagepapir. Top grønne bønner med panering. Dryp gulerod med en smule olivenolie*. Bag i ovnen i 10-12 min, når kartoflerne har 15 min tilbage.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en foliepakke, og lad hvile. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

5

Opvarm bearnaisesauce og estragon i en mellemstor gryde på middel varme i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet, når grøntsagerne har 5 min tilbage i ovnen. Skær bøffer i tynde skiver, og krydr med et nip og peber*. 

6

Anret kartofler, bøffer, gulerod og grønne bønner på tallerkener. Top bøffer med kødsaft fra foliepakken og bearnaisesauce.