Skip to main content
Pandestegt hvid fisk og chili-abrikosglaze med ekstra rejer
Pandestegt hvid fisk og chili-abrikosglaze med ekstra rejer

Pandestegt hvid fisk og chili-abrikosglaze med ekstra rejer

med bagte rodfrugter og krydret couscous

Smag på kuller med vores Pandestegte kuller med chili-abrikosglaze. Hvidt, flaget og smagfuldt kød som bliver pandestegt og glaseret med abrikoschutney og chiliflager, så du får en sødmefuld og krydret smagsoplevelse på tallerkenen.

Tags:
Spis mig først
Proteinrig
Allergener:
Fisk
Mælk
Gluten
Hvede
Krebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

2 stk

Rødbede

1 stk

Koriander

4 g

Panamad

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde spor af: Spelt, Rug, Hvede, Sesam, Kamut, Byg, Jordnødder, Havre, Nøtter, Gluten)

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

50 g

Abrikoschutney

100 g

Couscous

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

1 g

Chiliflager

60 g

Blandet Salat

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til dressing

2.5 dl

Vand til couscous

¼ tsk

Salt til couscous

½ spsk

Olie til couscous

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Smør til fisk

Næringsindhold

Energi (kJ)2860 kJ
Kalorier (kcal)684 kcal
Fedt22.3 g
Mættet fedt8.7 g
Kulhydrat67.5 g
Sukker26.2 g
Protein50.4 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær rødbede og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Bland dip
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered råvarer
3

Skyl salat.

Hak koriander fint.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. 

Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Lav couscous
4

Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt couscous, Panamad og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Tilsæt koriander og halvdelen af græskarkerner, og vend sammen.

Steg fisk
5

Imens, opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg i 2-3 min på den ene side. Vend, tilsæt smør, chiliflager og abrikoschutney, og steg i 2-3 min, eller indtil karamelliseret og gennemstegt.

Vend salat med færdige rodfrugter.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat. - Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Fordel couscous, rejer, fisk og rodfrugter på tallerkener.

Top fisk med resterende sauce og rodfrugter med resterende græskarkerner.

Server med yoghurt.