'Panamad'-krydret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
'Panamad'-krydret svinekød

'Panamad'-krydret svinekød

med granatæblebulgur og hvidløgsyoghurt

I aften steger vi mørt svinekød, som vi krydrer med vores egen krydderiblanding, som vi kalder Panamad. Farverigt og indbydende tilbehør er granatæblebulgur med agurk og tomat. Vi topper med hvidløgsyoghurt og mynte, og så er maden færdig.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Max 50g kulhydrater
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Agurk

2 stk

Tomat

300 g

Svinekamfilet

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Mynte

4 g

Panamad

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2022 kJ
Kalorier (kcal)483 kcal
Fedt11.9 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat49.1 g
Sukker18 g
Protein39.6 g
Salt4.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur, kyllingeboullon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak agurk og tomat groft. 

Hak mynte og hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.

Forbered granatæble
3

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble [1/2 stk, 2P] til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.

TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Steg kød
4

Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød med Panamad i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav granatæblebulgur
5

Vend agurk, tomat, granatæble, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber i gryden med færdig bulgur.

Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Server
6

Anret granatæblebulgur og svinekød på tallerkener.

Top med hvidløgsyoghurt og mynte.