Skip to main content
Oreganostegt grillost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Oreganostegt grillost

Oreganostegt grillost

med perlecouscous og krydrede grøntsager

I aften laver vi grillost, som får fantastisk smag af at blive stegt sammen med oregano. Farverigt tilbehør med masser af tekstur er velsmagende bouillonkogt perlecouscous, som vi blander med peberfrugt, citron og persille og ovnbagt blomkål og løg. Vi topper med kølende citronyoghurt, og så er maden klar.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Grillost

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Blomkålsbuketter

½ g

Oregano, tørret

½ stk

Bredbladet persille

1 stk

Citron

4 g

Panamad

170 g

Perlecouscous

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja, Æg, Lupin)

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Smør til stegning

4 dl

Vand til perlecouscous

½ tsk

Salt til perlecouscous

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3458 kJ
Kalorier (kcal)826 kcal
Fedt37.5 g
Mættet fedt28.5 g
Kulhydrat104.2 g
Sukker40.1 g
Protein56.7 g
Salt7.1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær løg i 2 cm både.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Fordel løg, peberfrugt og blomkål på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Panamad, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.

Kog perlecouscous
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.

Steg hvidløg 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand, salt og grøntsagsbouillon, og bring i kog. Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil bløde. Hæld overskydende vand fra.

Forbered råvarer
3

Hak persille fint.

Skær grillost i 1 cm skiver.

Skær citron i både.

Bland yoghurt, et skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Steg grillost
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg grillost med oregano i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Bland grøntsager og couscous
5

Vend bagte grøntsager, persille og et nip salt og peber i gryden med perlecouscous.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret perlecouscous og grøntsager i dybe tallerkener.

Top med grillost og yoghurt.

Server med resterende citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image