Caribisk inspireret svinemørbrad og kokosris
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Caribisk inspireret svinemørbrad og kokosris

Caribisk inspireret svinemørbrad og kokosris

med passionsfrugtsauce og spicy salat

I aften skal vi lave mad med herlige, caribiske smage! Panamadkrydret svinemørbrad får selskab af snehvide kokosris, en hjemmelavet passionsfrugtsauce for friskhed og syre, og en spicy salat. Top hele herligheden med koriander, peanuts og limesaft, og forestil dig at sidde i skyggen af et palmetræ mens du nyder dette måltid.

Allergener:
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

180 ml

Kokosmælk

250 g

Svinemørbrad

4 g

Panamad

1 stk

Gulerod

1 stk

Tomat

½ stk

Rødløg

1 g

Chiliflager

2 stk

Passionsfrugt

1 stk

Lime

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand til ris

¼ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 dl

Vand til sauce

1 spsk

Smør til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3605 kJ
Kalorier (kcal)862 kcal
Fedt41.2 g
Mættet fedt21.8 g
Kulhydrat82.2 g
Sukker12.4 g
Protein37.1 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Kog kokosris
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring kokosmælk og vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg svinemørbrad
2

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.

Steg svinemørbrad med Panamad, salt og et nip peber i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav salat
3

Imens, skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Skær tomat i både.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland gulerod, tomat, rødløg, olivenolie, chiliflager, salt og et nip peber i en stor skål.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav sauce
4

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Halver passionsfrugt.

Tilsæt passionsfrugtindmad, vand, smør, sukker og et nip salt og peber til stegepanden, og lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet.

TIP: Si saucen, hvis du vil være fri for passionsfrugtkerner.

Skær svinemørbrad
5

Skær lime i både.

Hak koriander groft.

Skær svinemørbrad i 1 cm tykke skiver.

Server
6

Anret ris, svinemørbrad og salat i dybe tallerkener.

Top svinemørbrad med sauce.

Drys med peanuts og koriander.

Server med limebåde.