De dage, hvor solen leger gemmeleg, har vi brug for varmende hyggemad, som vil blive slugt af hele familien. I aften laver vi en varmende og mild karry med rejer, rødløg, pak choi og kokosmælk. For at gøre det nemt blander vi karryen med nudler i stegepanden, så den serveres som en ret. Vi topper med lime og forårsløg, og så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Ingefær
1 stk
Pak choi
2 stk
Gulerod
½ stk
Lime
150 g
Rejer
(Indeholder: Crustaceans)
100 ml
Kokosmælk
30 g
Rød karrypasta
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder: Hvede, Gluten)
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Forårsløg
1 tsk
Sukker (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær. Riv limeskal og skær sen lime i både. Skær pak choi i kvarte. Skær gulerod (uskrællet) i 3 cm lange, tynde strimler. Skær forårsløg i tynde skiver. Hak rejer groft.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod i 3-4 min, indtil blød. Tilsæt pak choi og ingefær, og steg i 2 min. Tilsæt hvidløg, citronskal og karrypasta og kog i 1 min under omrøring.
Skru ned til middel varme, og tilsæt kokosmælk [½ dåse, 2P], sojasauce [½ pose, 2P], sukker* [1 tsk | 2 tsk], og rejer. Bring i kog, og kog i 3-4 min under omrøring. VIGTIGT: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. Tag stegepanden af komfuret.
Bring en gryde med saltet* vand* i kog. Tilsæt nudler og et nip salt*. Kog i 1-2 min, eller indtil de er bløde. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*.
Bland færdige nudler med karryn. Tilsæt limesaft [½ stk | 1 stk]. Krydr med salt* og peber* .
Anret nudler og rød karry i skåle. Pres limesaft over fra resterende limebåde. Pynt med forårsløg.