Middelhavskrydret svine- og kalvekødspasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavskrydret svine- og kalvekødspasta

Middelhavskrydret svine- og kalvekødspasta

med cremet svampesauce og frisk persille

I aften drømmer vi os væk til varmere grader, og lader os inspirere af mad fra middelhavsområdet. Vi steger hakket svine- og kalvekød, som vi krydrer med vores egen krydderiblanding, som vi kalder Middelhavsdrøm. Vi blander kødet med stegte champignon, spaghetti, grønkål og mornaysauce, og pynter med frisk persille.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svine-/kalvekød

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

200 g

Champignon

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

4 g

Middelhavsdrøm

1 pose

Bredbladet persille

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Grønkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)777 kcal
Energi (kJ)3249 kJ
Fedt34.4 g
Mættet fedt10.7 g
Kulhydrat72.7 g
Sukker5.4 g
Protein42.3 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. 

TIP: Vandet skal være salt som havvand - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Steg kød
2

Imens, opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød og Middelhavsdrøm i 5-6 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær svampe i tynde skiver.

Hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg svampe
4

Overfør svine-/kalvekød til en tallerken.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil gylden.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt svine-/kalvekød, grønkål, kyllingebouillon, pasta, pastavand [1 dl | 2 dl] og mornaysauce til stegepanden, og lad simre i 2-3 min, eller indtil grønkålen er faldet sammen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Drys med persille.