Middelhavs-steakburger og calabresepesto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavs-steakburger og calabresepesto

Middelhavs-steakburger og calabresepesto

med bagte kartoffelbåde og frisk tomatsalsa

Steak eller burgers? I aften skal du ikke vælge, for vi skal nemlig lave middelhavs-steakburger. Vi bygger vores burgere med kød, calabresepesto og tomatsalsa med ost, basilikum, rødløg og hvidløg, og serverer dem med sprøde, hjemmelavede kartoffelbåde.

Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus Striploin

300 g

Kartofler

½ stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rødløg

2 stk

Tomat

1 pose

Basilikum

60 g

Calabresepesto

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)911 kcal
Energi (kJ)3813 kJ
Fedt46.1 g
Mættet fedt17.4 g
Kulhydrat78.26 g
Sukker16.1 g
Protein48.31 g
Salt2.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav kartoffelbåde
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

 

Forbered grøntsager
2

Skær tomat i 1 cm tern. Hak rødløg [½ stk, 2P] fint. Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint. Pluk basilikum.

 

Steg kød
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme, når kartoflerne har 5 min af tilbage. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en foliepakke indtil servering. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

 

Varm boller
4

Del boller på midten, og varm i ovnen i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.

 

Bland tomatsalsa
5

Bland rødløg, tomat, hvidløg, hård ost, basilikum, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [¼ tsk | ½ tsk] og et nip peber i en lille skål. Skær bøffer i tynde skiver.

 

Server
6

Smør boller med en smule calabresepesto. Fyld med bøf og tomatsalsa. Server med kartoffelbåde og resterende tomatsalsa og calabresepesto.