HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMiddelhavs Steakburger Og Calabresepesto
topBanner
Middelhavs-steakburger og calabresepesto

Middelhavs-steakburger og calabresepesto

med bagte kartoffelbåde og frisk tomatsalsa

Bistroburger

Steak eller burgers? I aften skal du ikke vælge, for vi skal nemlig lave middelhavs-steakburger. Vi bygger vores burgere med kød, calabresepesto og tomatsalsa med ost, basilikum, rødløg og hvidløg, og serverer dem med sprøde, hjemmelavede kartoffelbåde.

Allergener:ÆgGlutenMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Angus Striploin

300 g

Kartofler

½ stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rødløg

2 stk

Tomat

1 pose

Basilikum

60 g

Calabresepesto

2 stk

Briocheboller

(IndeholderÆg, Gluten, MælkKan indeholdeSesam, Soja)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(IndeholderMælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)911 kcal
Energi (kJ)3813 kJ
Fedt46.1 g
Mættet fedt17.4 g
Kulhydrat78.26 g
Sukker16.1 g
Protein48.31 g
Salt2.4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

 

2

Skær tomat i 1 cm tern. Hak rødløg [½ stk, 2P] fint. Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint. Pluk basilikum.

 

3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme, når kartoflerne har 5 min af tilbage. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en foliepakke indtil servering. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

 

4

Del boller på midten, og varm i ovnen i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.

 

5

Bland rødløg, tomat, hvidløg, hård ost, basilikum, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [¼ tsk | ½ tsk] og et nip peber i en lille skål. Skær bøffer i tynde skiver.

 

6

Smør boller med en smule calabresepesto. Fyld med bøf og tomatsalsa. Server med kartoffelbåde og resterende tomatsalsa og calabresepesto.