Pita med grillost og agurk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pita med grillost og agurk

Pita med grillost og agurk

2 portioner | med srirachamayo

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvis du er vild med pitabrød, er du måske interesseret i at prøve en ny variant. Det hjælper vi gerne med, her får du nemlig en opskrift på pitabrød fyldt med stegt grillost, sprød salat, frisk agurk og spicy srirachamayo.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

60 g

Blandet salat

1 stk

Agurk

2 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Grillost

(Indeholder Mælk)

100 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3315 kJ
Kalorier (kcal)792 kcal
Fedt56.3 g
Mættet fedt23.9 g
Kulhydrat41.1 g
Sukker6.9 g
Protein31.2 g
Salt4.5 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Varm pitabrød
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft.

Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min.

TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem. 

Steg grillost
2

Imens, skær grillost i 1 cm skiver.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, indtil gylden. 

Forbered grøntsager
3

Skyl salat.

Skær agurk i 1 cm skiver.

Server
4

Skær en åbning i en side af pitabrødene. 

Smør pitabrød med srirachamayo, og fyld med grillost, salat og agurk.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image