Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Gedeostbruschetta er en perfekt lille snack, og kan også serveres som tilbehør til andre retter. Vi skærer ciabatta i trekanter, smører med gedeost, og bager dem gyldne. Derefter toppes de med stegte pærestykker, hakkede valnødder timian og honning.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Honning
250 g
Ciabatta
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde Sesam)
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
100 g
Gedeost
(Indeholder Mælk)
1 pose
Timian
2 stk
Pære
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Skær ciabatta i trekanter.
Hak valnødder groft.
Halver pære, og skær i 1 cm stykker.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist valnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne. Overfør til en lille skål.
Opvarm olivenolie i samme stegepande til middelhøj varme, og steg pære med et nip salt i 3-4 min, eller indtil bløde.
Imens, pluk timian [2 stilke].
TIP: Hold længst oppe på timianstilken, og træk dine fingre ned langs stilken for at frigøre bladene.
Imens, placer ciabatta på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie.
Smør gedeost på ciabatta, krydr med et nip peber, og bag i 8-10 min, indtil gyldne.
Anret bruchetta toppet med pære og valnødder.
Drys med timian, og dryp med honning.