HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconLaksesandwich
topBanner
Laksesandwich

Laksesandwich

med ovnbagte dildkartofler og honning- og sennepdressing

Her får du et perfekt måltid til frokost eller aftensmåltid, der skal gå hurtigt at lave. Lækker sprød baguette med hvidløg, toppet med koldrøget laks, smukke agurkebånd, rødløg i skiver og honning- og sennepsdressing med dild. Vi serverer vores lækre baguette med ovnbagte dildkartofler og cremet mayo.

Tags:Let at lave
Allergener:sennepglutenfiskæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Kartofler

½ stk

Rødløg

1 stk

Agurk

1 pose

Dild

12.5 g

Honning

6 g

Sennep

(Indeholdersennep)

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)

100 g

Koldrøget laks

(Indeholderfisk)

30 g

Blandet salat

25 g

Mayonnaise

(Indeholdersennep, æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie* (trin 3)

2 spsk

Olivenolie* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3931.7363 kJ
Kalorier (kcal)939.7075 kcal
Fedt50.6473 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat99.5289 g
Sukker15.1 g
Protein25.32 g
Salt3.5 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

2

Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skræl agurk til lange, tynde bånd. Hak dild fint. Skyl salat [1/2 pose, 2P] under kolde vand* i et dørslag.

3

Bland honning [1/2 pakke, 2P], sennep [1/2 pakke, 2P], olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] og halvdelen af dild i en lille skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

4

Pres eller hak hvidløg fint. Bland olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], hvidløg og et nip salt* og peber* i en lille skål. Del brød på midten og på langs, og smør med hvidløgsolie. Bag i ovnen i 7-8 min.

5

Tag bagepladen med kartofler ud af ovnen. Vend kartofler med resterende dild.

6

Fyld brød med salat, laks, agurk, rødløg og dressing. Server med dildkartofler og mayonnaise.