
I denne kyllingewok samles mange ingredienser, der sammen danner en fantastisk smagskombination. Vi starter med at stege kyllingestrimler gyldne, og så steger vi rødløg, broccoli, peberfrugt og hvidløg. Derefter blander vi kylling og grøntsager med nudler, sataysauce, sojasauce, chilisauce og citrusfrugt. Lyder det godt? Vi tør næsten love at du ikke bliver skuffet!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
50 g
Sataysauce
(Indeholder: Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)
1 stk
Citrusfrugt
150 g
Udonnudler, tørrede
(Indeholder: Gluten, Hvede)
20 ml
Sojasauce
(Indeholder: Soja, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
300 g
Kyllingebryststrimler
40 g
Sød chilisauce
200 g
Wokblanding
½ stk
Porre
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
½ spsk
Olie til sauce
1 dl
Gemt nudelvand

Bring en gryde med saltet vand i kog.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med et nip salt i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt, og overfør til en tallerken.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Halver porre, rens, og skær i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær citrusfrugt i både.

Opvarm olivenolie i samme stegepande (tør af først) på høj varme.
Steg porre, hvidløg og wokblanding med salt og et nip peber i 7-8 min, eller indtil bløde.
Imens, pisk sataysauce, sojasauce, sød chilisauce, et skvæt citrusfrugtsaft og olivenolie sammen i en lille skål, og smag til med salt og peber.
TIP: Tilsæt et skvæt vand til stegepanden, så bliver det hurtigere færdigt.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
Tilsæt nudler til stegepanden med grøntsager, og vend sammen.

Tilsæt kylling, nudelvand, sataysauce og et skvæt citrusfrugtsaft til stegepanden med grøntsager, og vend sammen i 1 min, eller indtil opvarmet.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Anret wok i dybe tallerkener.
Top med citrusfrugtsaft.