Skip to main content
Asiatisk kyllingewok

Asiatisk kyllingewok

med sataysauce og nudler

3.7
(247)

I denne kyllingewok samles mange ingredienser, der sammen danner en fantastisk smagskombination. Vi starter med at stege kyllingestrimler gyldne, og så steger vi rødløg, broccoli, peberfrugt og hvidløg. Derefter blander vi kylling og grøntsager med nudler, sataysauce, sojasauce, chilisauce og citrusfrugt. Lyder det godt? Vi tør næsten love at du ikke bliver skuffet!

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Hurtig
Comfort Food
Allergener:
Jordnødder
Soja
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Sataysauce

(Indeholder: Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

1 stk

Citrusfrugt

150 g

Udonnudler, tørrede

(Indeholder: Gluten, Hvede)

20 ml

Sojasauce

(Indeholder: Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Kyllingebryststrimler

40 g

Sød chilisauce

200 g

Wokblanding

½ stk

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til sauce

1 dl

Gemt nudelvand

Næringsindhold

Energi (kJ)2848 kJ
Kalorier (kcal)681 kcal
Fedt16.8 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat81.1 g
Sukker18.7 g
Kostfibre9.4 g
Protein50.9 g
Salt3.3 g
Potassium153.8 mg
Calcium31.9 mg
Iron0.5 mg

Fremgangsmåde

Steg kylling
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med et nip salt i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt, og overfør til en tallerken.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
2

Halver porre, rens, og skær i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær citrusfrugt i både.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie i samme stegepande (tør af først) på høj varme.

Steg porre, hvidløg og wokblanding med salt og et nip peber i 7-8 min, eller indtil bløde.

Imens, pisk sataysauce, sojasauce, sød chilisauce, et skvæt citrusfrugtsaft og olivenolie sammen i en lille skål, og smag til med salt og peber.

TIP: Tilsæt et skvæt vand til stegepanden, så bliver det hurtigere færdigt.

Kog nudler
4

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Tilsæt nudler til stegepanden med grøntsager, og vend sammen.

Tilsæt kylling
5

Tilsæt kylling, nudelvand, sataysauce og et skvæt citrusfrugtsaft til stegepanden med grøntsager, og vend sammen i 1 min, eller indtil opvarmet.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret wok i dybe tallerkener.

Top med citrusfrugtsaft.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image