HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKyllingewok
topBanner
Kyllingewok

Kyllingewok

med nudler, gulerødder & peanuts

Trask din vej gennem en asiatisk krat af nudler og smag den saftige kylling, der er badet i duggen af ​​honningens sødme. Sammen med skarp ingefær og let brændende chili får du et måltid, der lugter som en drøm, ligner paradis og smager som et mirakel.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutensesamsojasulfitterjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Rød peberfrugt

20 g

Koriander

280 g

Gulerod

1 stk

Nudler

(Indeholdergluten)

efter behov

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, sesam, soja, sulfitter)

efter behov

Forårsløg

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

Kyllingebrystfilet

Rødløg

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Olivenolie*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1168.0681 kJ
Kalorier (kcal)279.175 kcal
Fedt7.46 g
Mættet fedt1.4 g
Kulhydrat14.0775 g
Sukker9.9 g
Protein37.47 g
Salt1.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* i kog. Skær lime i både. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Snit forårsløg fint.

2

Kog nudler [1/3 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] i 6-7 min. Skyl under koldt vand* i en si.

3

Skær kylling i strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling, gulerod, peberfrugt, rødløg i 6-7 min. Krydr med salt* og peber*.

4

Hak koriander og peanuts groft.

5

Tilsæt woksauce og 1/2 forårsløg til panden, når kyllingen er færdigstegt. Steg i 1 min. Tilsæt nudler. Vend sammen.

6

Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med koriander, peanuts og resterende forårsløg. Server med limebåde.