topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingewok

Kyllingewok

med nudler, gulerødder & peanuts

Trask din vej gennem en asiatisk krat af nudler og smag den saftige kylling, der er badet i duggen af ​​honningens sødme. Sammen med skarp ingefær og let brændende chili får du et måltid, der lugter som en drøm, ligner paradis og smager som et mirakel.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rød peberfrugt

1 pose

Koriander

1 stk

Gulerod

100 g

Nudler

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

2 stk

Forårsløg

20 g

Peanuts

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Rødløg

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Olivenolie

efter behov

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)216 kcal
Energi (kJ)904 kJ
Fedt2.29 g
Mættet fedt0.6 g
Kulhydrat12.79 g
Sukker9.5 g
Protein34.95 g
Salt1.7 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med vand* i kog. Skær lime i både. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Snit forårsløg fint.

Kog nudler
2

Kog nudler [1/3 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] i 6-7 min. Skyl under koldt vand* i en si.

Steg kylling
3

Skær kylling i strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling, gulerod, peberfrugt, rødløg i 6-7 min. Krydr med salt* og peber*.

Hak koriander
4

Hak koriander og peanuts groft.

Tilsæt dressing
5

Tilsæt woksauce og 1/2 forårsløg til panden, når kyllingen er færdigstegt. Steg i 1 min. Tilsæt nudler. Vend sammen.

Server
6

Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med koriander, peanuts og resterende forårsløg. Server med limebåde.