Skip to main content
Kyllingewok

Kyllingewok

med nudler, gulerødder & peanuts

4.2
(971)

Trask din vej gennem en asiatisk krat af nudler og smag den saftige kylling, der er badet i duggen af ​​honningens sødme. Sammen med skarp ingefær og let brændende chili får du et måltid, der lugter som en drøm, ligner paradis og smager som et mirakel.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rød peberfrugt

1 pose

Koriander

1 stk

Gulerod

100 g

Nudler

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder: Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

2 stk

Forårsløg

20 g

Peanuts

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Rødløg

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Olivenolie

efter behov

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)216 kcal
Energi (kJ)904 kJ
Fedt2.3 g
Mættet fedt0.6 g
Kulhydrat12.8 g
Sukker9.5 g
Kostfibre1.2 g
Protein35 g
Salt1.7 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med vand* i kog. Skær lime i både. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Snit forårsløg fint.

Kog nudler
2

Kog nudler [1/3 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] i 6-7 min. Skyl under koldt vand* i en si.

Steg kylling
3

Skær kylling i strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling, gulerod, peberfrugt, rødløg i 6-7 min. Krydr med salt* og peber*.

Hak koriander
4

Hak koriander og peanuts groft.

Tilsæt dressing
5

Tilsæt woksauce og 1/2 forårsløg til panden, når kyllingen er færdigstegt. Steg i 1 min. Tilsæt nudler. Vend sammen.

Server
6

Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med koriander, peanuts og resterende forårsløg. Server med limebåde.