Skip to main content
Koreansk inspireret vegetarisk BBQ-kebab
Koreansk inspireret vegetarisk BBQ-kebab

Koreansk inspireret vegetarisk BBQ-kebab

med jasminris og pak choi-salat

4.0
(35)

I aften lader vi os inspireres af koreansk madlavningskunst. Vi pankopanerer kebab, bager den sprød, og glacerer den derefter i sesamfrø, hvidløg, koreansk BBQ-sauce, ketchup og sojasauce. Vi serverer vores kebab med aromatiske jasminris, en frisk pak choi-salat med lime og radise, og spicy srirachamayo.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre
Sesam
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

25 g

Panko

(Indeholder: Hvede, Gluten)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten)

75 g

Koreansk BBQ-sauce

(Indeholder: Soja, Sesam)

1 stk

Hvidløgsfed

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Hvede, Byg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

½ stk

Citrusfrugt

1 stk

Pak choi

75 g

Radiser

150 g

Jasminris

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder: Sennep, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Ketchup (step 4)

½ spsk

Hvedemel (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold

Energi (kJ)3963 kJ
Kalorier (kcal)947 kcal
Fedt50.7 g
Mættet fedt54.8 g
Kulhydrat90.7 g
Sukker10.8 g
Kostfibre5.1 g
Protein30.6 g
Kolesterol0.1 mg
Salt8.4 g
Potassium230 mg
Calcium54 mg
Iron0.6 mg

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Bag kebab
2

Imens, pisk æg [1 stk | 2 stk] i en stor skål. Vend kebab og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i skålen. 

Tilsæt panko, og vend sammen. 

Fordel kebab på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. 

Bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil sprød.

Forbered grøntsager
3

Hak pak choi groft.

Halver radiser og lime [1/2 stk, 2P].

Kom pak choi og radiser i en mellemstor skål, og stil til side.

Bland srirachamayonnaise og vand [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

Lav glace
4

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en anden mellemstor gryde på middelhøj varme.

Rist sesamfrø i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Tilsæt hvidløg, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt BBQ-sauce, ketchup [1 spsk | 2 spsk], hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] og sojasauce, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Glacer kebab
5

Vend limesaft [1 spsk | 2 spsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i skålen med grøntsager. 

Vend kebab i gryden med glace. 

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kebab og pak choi-salat.

Dryp med srirachamayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image