Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Få smagen af Kreta hjem i dit køkken med disse gyldne, middelhavskrydrede kartoffelbåde. De bages med græsk ost i ovnen, og serveres med bredbladet persille og en uimodståelig aiolidip med citronpeber.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
1 pose
Bredbladet persille
4 g
Middelhavsdrøm
80 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 g
Citronpeber
¼ tsk
Salt til kartofler
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.
Smuldr græsk salatost.
Hak persille fint.
Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir.
Dryp med en smule olivenolie, krydr med Middelhavsdrøm, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20 min, og top så med græsk salatost.
Bag i 15 min mere, eller indtil møre.
Bland aioli og citronpeber i en lille skål.
TIP: Tilsæt lidt citronpeber ad gangen, så du kan justere styrken.
Server kartofler på en tallerken, mens de er varme.
Top med persille.
Server med citronpeberaioli.