
Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Få smagen af Kreta hjem i dit køkken med disse gyldne, middelhavskrydrede kartoffelbåde. De bages med græsk ost i ovnen, og serveres med bredbladet persille og en uimodståelig aiolidip med citronpeber.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
500 g
Kartofler
100 g
Græsk ost
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Bredbladet persille
4 g
Middelhavsdrøm
80 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 g
Citronpeber
¼ tsk
Salt til kartofler

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.
Smuldr græsk ost.
Hak persille fint.

Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir.
Dryp med en smule olivenolie, krydr med Middelhavsdrøm, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20 min, og top derefter med græsk ost.
Bag i 15 min mere, eller indtil møre.

Bland aioli og citronpeber i en lille skål.
TIP: Tilsæt lidt citronpeber ad gangen så du kan justere styrken.

Anret kartofler på en tallerken, mens de er varme.
Top med persille.
Server med citronpeber-aioli.