Ingefær- og limestegte oksekødsstrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ingefær- og limestegte oksekødsstrimler

Ingefær- og limestegte oksekødsstrimler

med hvidløgsris & sojamayo

I aften laver vi en spændende ret med masser af smag, farve og struktur. Ingefær- og limestegte oksekødsstrimler blandes med gulerod, pak choi og zucchini. Vi laver også delikate hvidløgsris og cremet sojamayo.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

200 g

Oksekødsstrimler

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Lime, økologisk

50 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

12.5 g

Honning

1 stk

Zucchini

1 stk

Gulerod

1 stk

Rød chili

1 stk

Pak choi

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

2.5 dl

Vand (trin 1)

efter behov

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)469 kcal
Energi (kJ)1964 kJ
Fedt13 g
Mættet fedt1.3 g
Kulhydrat78.49 g
Sukker11.6 g
Protein9.91 g
Salt4.5 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [2½ dl | 5 dl], ris og et nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Riv ingefær fint. Hak chili fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Snit forårsløg fint. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Skær zucchini i halve skiver. Hak pak choi groft.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og zucchini i 4-5 min, eller indtil bløde. Tilsæt pak choi og halvdelen af forårsløg, og steg i 1 min. Overfør til en skål med låg for at holde på varmen.

Bland sauce & sojamayo
4

Bland ingefær, chili, honning [½ pakke, 2 pers.], limeskal, et stort skvæt limesaft, olivenolie* [½ spsk | 1 spsk] og halvdelen af sojasauce i en skål. Bland mayonnaise og sojasauce [1/2 spsk | 1 spsk]. 

Steg kød
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg oksekød i 2-3 min, eller indtil gennemstegt. Tilsæt grøntsager og sauce, og rør rundt indtil gennemvarmet. VIGTIGT: Kødet er sikkert at spise, når det har en flot stegeskorpe.

Server
6

Anret hvidløgsris i dybe tallerkener. Top med oksekød og grøntsager. Dryp med sojamayo. Drys med resterende forårsløg. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image