topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig plantefarswok

Hurtig plantefarswok

med fuldkornsnudler og stegte grøntsager

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i Hjælpecenter.

Vi håber at I er sultne, i aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad med masser af spændende råvarer. Vi steger løg, gulerødder og plantefars med sojasauce. Vi serverer vores plantefarswok med nudler med asiatisk woksauce, og så topper vi med koriander, chili og peanuts.

Tags:
Kalorielet
Hurtig
Vegetarisk
Klimavenlig
Allergener:
Hvede
Gluten
Byg
Soja
Sulfitter
Sesam
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

50 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

½ g

Chiliflager

1 pose

Koriander

1 stk

Pak choi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Sukker (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)649 kcal
Energi (kJ)2714 kJ
Fedt20.07 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat79.99 g
Sukker19.7 g
Protein31.26 g
Salt7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Hak pak choi groft. Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.

 

 

Steg løg og gulerod
2

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middel varme. Steg løg og gulerod med et nip salt i 3-4 min.

 

 

Tilsæt pak choi
3

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Tilsæt pak choi, ingefær og hvidløg til stegepanden, og steg i 1-2 min. Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en skål.

 

 

Kog nudler
4

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule nudelvand [1 dl | 1,5 dl], og hæld resten fra. Tilsæt asiatisk woksauce, sukker [1/4 tsk | ½ tsk] og nudelvand, og vend sammen.

 

 

Steg plantefars
5

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg plantefars i 3-4 min, eller indtil let brunet. Tilsæt sojasauce og grøntsager, og steg videre i 1 min.

 

 

Server
6

Anret nudler og plantefars i dybe tallerkener. Top med koriander og chiliflager [1/2 pakke, 2P]. Drys med peanuts. TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.