
Vi håber at I er sultne, i aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad med masser af spændende råvarer. Vi steger løg, gulerødder og plantefars med sojasauce. Vi serverer vores plantefarswok med nudler med asiatisk woksauce, og så topper vi med koriander, chili og peanuts.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder: Hvede, Gluten)
160 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
50 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja, Sesam)
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
1 tsk
Ingefær
1 stk
Hvidløgsfed
½ g
Chiliflager
1 stk
Koriander
1 stk
Pak choi
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Sukker (trin 4)

Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Hak pak choi groft. Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middel varme. Steg løg og gulerod med et nip salt i 3-4 min.
Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Tilsæt pak choi, ingefær og hvidløg til stegepanden, og steg i 1-2 min. Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en skål.

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule nudelvand [1 dl | 1,5 dl], og hæld resten fra. Tilsæt asiatisk woksauce, sukker [1/4 tsk | ½ tsk] og nudelvand, og vend sammen.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg plantefars i 3-4 min, eller indtil let brunet. Tilsæt sojasauce og grøntsager, og steg videre i 1 min.

Anret nudler og plantefars i dybe tallerkener. Top med koriander og chiliflager [1/2 pakke, 2P]. Drys med peanuts. TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.