Skip to main content
Hurtig chorizo- og kartoffel-cowboypande
Hurtig chorizo- og kartoffel-cowboypande

Hurtig chorizo- og kartoffel-cowboypande

med revet ost, fraiche og calabresepesto

Som cowboy på prærien er der ikke altid mange køkkenredskaber eller tid til rådighed, og det tager vi inspiration fra i denne herlige, rustikke opskrift! Her lynsteger vi forkogte kartoffeltern med Panamad-krydderier, løg og gulerod, og topper vores cowboypande med revet ost, stegt chorizo, fraiche og persille. Yihaa, så' der mad!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Comfort Food
Allergener:
Mælk
Soja

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

120 g

Chorizo, ternet

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

1 stk

Kartoffeltern, forkogte

4 g

Panamad

1 stk

Worcestershiresauce

(Indeholder: Soja)

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Bredbladet persille

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

60 g

Calabresepesto

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kartofler

Næringsindhold

Energi (kJ)3045 kJ
Kalorier (kcal)728 kcal
Fedt41.8 g
Mættet fedt17.4 g
Kulhydrat456.7 g
Sukker30.7 g
Kostfibre55.3 g
Protein67.4 g
Salt6.7 g
Potassium57.6 mg
Calcium8.8 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Steg chorizo
1

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg chorizo i 3-4 min, eller indtil genemstegt.

Imens, hak løg og gulerod (uskrællet) fint.

Overfør færdig chorizo til en tallerken med køkkenrulle.

Steg grøntsager
2

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg løg, gulerod og kartoffeltern med Panamad, salt og et nip peber i 7-8 min, eller indtil brunet.

TIP: Tilsæt en smule mere olivenolie, hvis kartofler begynder at sidde fast i panden.

Forbered persille
3

Imens, hak persille groft.

Dryp grøntsager med worcestershiresauce, top med cheddar/gouda, og lad smelte.

Server
4

Anret grøntsager i dybe tallerkener.

Top med chorizo, fraiche, calabresepesto og persille.