Som cowboy på prærien er der ikke altid mange køkkenredskaber eller tid til rådighed, og det tager vi inspiration fra i denne herlige, rustikke opskrift! Her lynsteger vi forkogte kartoffeltern med Panamad-krydderier, løg og gulerod, og topper vores cowboypande med revet ost, stegt chorizo, fraiche og persille. Yihaa, så' der mad!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
120 g
Chorizo, ternet
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
1 stk
Kartoffeltern, forkogte
4 g
Panamad
1 stk
Worcestershiresauce
(Indeholder: Soja)
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Bredbladet persille
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
60 g
Calabresepesto
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kartofler
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg chorizo i 3-4 min, eller indtil genemstegt.
Imens, hak løg og gulerod (uskrællet) fint.
Overfør færdig chorizo til en tallerken med køkkenrulle.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Steg løg, gulerod og kartoffeltern med Panamad, salt og et nip peber i 7-8 min, eller indtil brunet.
TIP: Tilsæt en smule mere olivenolie, hvis kartofler begynder at sidde fast i panden.
Imens, hak persille groft.
Dryp grøntsager med worcestershiresauce, top med cheddar/gouda, og lad smelte.
Anret grøntsager i dybe tallerkener.
Top med chorizo, fraiche, calabresepesto og persille.