Skip to main content
Hurtig chorizo- og kartoffel-cowboypande
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig chorizo- og kartoffel-cowboypande

Hurtig chorizo- og kartoffel-cowboypande

med revet ost, fraiche og calabresepesto

Som cowboy på prærien er der ikke altid mange køkkenredskaber eller tid til rådighed, og det tager vi inspiration fra i denne herlige, rustikke opskrift! Her lynsteger vi forkogte kartoffeltern med Panamad-krydderier, løg og gulerod, og topper vores cowboypande med revet ost, stegt chorizo, fraiche og persille. Yihaa, så' der mad!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Comfort Food
Allergener:
Mælk
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

120 g

Chorizo, ternet

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

1 stk

Kartoffeltern, forkogte

4 g

Panamad

1 stk

Worcestershiresauce

(Indeholder: Soja)

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Bredbladet persille

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

60 g

Calabresepesto

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3045 kJ
Kalorier (kcal)728 kcal
Fedt41.8 g
Mættet fedt17.4 g
Kulhydrat456.7 g
Sukker30.7 g
Protein67.4 g
Salt6.7 g

Fremgangsmåde

Steg chorizo
1

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg chorizo i 3-4 min, eller indtil genemstegt.

Imens, hak løg og gulerod (uskrællet) fint.

Overfør færdig chorizo til en tallerken med køkkenrulle.

Steg grøntsager
2

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg løg, gulerod og kartoffeltern med Panamad, salt og et nip peber i 7-8 min, eller indtil brunet.

TIP: Tilsæt en smule mere olivenolie, hvis kartofler begynder at sidde fast i panden.

Forbered persille
3

Imens, hak persille groft.

Dryp grøntsager med worcestershiresauce, top med cheddar/gouda, og lad smelte.

Server
4

Anret grøntsager i dybe tallerkener.

Top med chorizo, fraiche, calabresepesto og persille.