Skip to main content
Hurtig burger-inspireret oksekødsbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig burger-inspireret oksekødsbowl

Hurtig burger-inspireret oksekødsbowl

med jasminris og burgerdressing

Lyst til en smagene fra en burger men i en lynhurtig og frisk bowl? Vores Hurtige burger-inspireret oksekødsbowl er fuld af sprøde og aromatiske smage, der der giver dig comfort food, selvom det ingen tid tager at lave. Nyd kødsauce med tomat, og hjemmelavet burgerdressing i hver en bid.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

150 g

Snittet kålsalat

1 stk

Citron

225 g

Hakket oksekød

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder: Æg, Sennep)

35 g

Tomatpuré

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Avocado

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til dressing

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Vand til sauce

1 spsk

Ketchup til sauce

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4077 kJ
Kalorier (kcal)975 kcal
Fedt52.5 g
Mættet fedt17.4 g
Kulhydrat77.4 g
Sukker9 g
Protein39.3 g
Salt6.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Imens, bland mayonnaise, fraiche, Hello Sunrise, salt og et nip peber i en lille skål.

Lav kødsauce
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød med Jorden Rundt og salt i 4-5 min, eller indtil brunet. 

Tilsæt tomatpuré, vand og ketchup, og steg videre i 1 min, eller indtil let tyknet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav salat
3

Imens, halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Halver citron.

Bland snittet kålsalat, avocado, et stort skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Server
4

Anret ris, kødsauce og salat i skåle.

Top kødsauce med gouda.

Server med burgerdressing.