
Lyst til en smagene fra en burger men i en lynhurtig og frisk bowl? Vores Burger-bowl med oksekød er fuld af sprøde og aromatiske smage, der der giver dig comfort food, selvom det ingen tid tager at lave. Nyd kødsauce med tomat, og hjemmelavet burgerdressing i hver en bid.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
150 g
Jasminris
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Sennep, Selleri)
150 g
Snittet kålsalat
1 stk
Æble
1 stk
Citrusfrugt
225 g
Hakket oksekød
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 dåse
Tomatpuré
50 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til dressing
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Vand til sauce
1 spsk
Ketchup til sauce
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
Imens, bland mayonnaise, fraiche, Hello Sunrise, salt og et nip peber i en lille skål.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød med Jorden Rundt og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt tomatpuré, vand og ketchup, og steg videre i 1 min, eller indtil let tyknet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Halver citron.
Bland snittet kålsalat, æble, et stort skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Anret ris, kødsauce og salat i skåle.
Top kødsauce med gouda.
Server med burgerdressing.