HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHoisinglaserede Kyllingeboller
topBanner
Hoisinglaserede kyllingeboller

Hoisinglaserede kyllingeboller

med citrongræs & kålsalat

Aaah, vi vidste nok, at denne opskrift ville fange din opmærksomhed! Kyllingekødboller smagsatte med citrongræs, der er blevet glaseret i hoisinsauce, lyder lækkert, ikke? Den friske kålsalat toppet med asiatisk dressing, er et virkeligt godt komplement, og vi lover, at rettens spændende smage kommer til at imponere alle i familien.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:glutensojabløddyrsesamjordnødderæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

30 g

Hakket kyllingekød

1 stk

Panko

(Indeholdergluten)

25 ml

Citrongræs

20 g

Hvidløgsfed

1 stk

Lime

¼ tsk

Kålblanding, skåret

1 tsk

Agurk

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Koriander

Chili

Hoisinsauce

(Indeholdergluten, soja, bløddyr, sesam)

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

(Indeholderæg)

Salt*

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)786.801 kJ
Kalorier (kcal)188.05 kcal
Fedt8.01 g
Mættet fedt1.5 g
Kulhydrat19.56 g
Sukker4.3 g
Protein8.7 g
Salt2.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg. Hak citrongræs meget fint. Bland hvidløg, citrongræs, hakket kylingekød, panko, æg*, salt* og et nip peber i en skål. 

2

Form fars til kødboller (5 pr. person). Stil til side på en tallerken. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kødboller i 10-12 min. Stil til side på en ren tallerken.

3

Riv limeskal. Skær lime i både. Hak agurk groft. Hak koriander groft. Snit chili fint. Hak peanuts groft.

4

Bland et stort skvæt limesaft, soja, sukker*, limeskal, 1/2 koriander, en smule olivenolie* og et nip peber* i en stor skål. Tilsæt kålblanding og agurk. Vend sammen.

5

Vend kødboller med hoisinsauce i en skål.

6

Anret kålsalat i dybe tallerkener. Top med kødboller. Drys med chili (stærk!), peanuts, resterende koriander og limebåde.