topBanner
Hoisinglaserede kyllingeboller

Hoisinglaserede kyllingeboller

med citrongræs & kålsalat

Aaah, vi vidste nok, at denne opskrift ville fange din opmærksomhed! Kyllingekødboller smagsatte med citrongræs, der er blevet glaseret i hoisinsauce, lyder lækkert, ikke? Den friske kålsalat toppet med asiatisk dressing, er et virkeligt godt komplement, og vi lover, at rettens spændende smage kommer til at imponere alle i familien.

Tags:BørnevenligHurtig
Allergener:glutenægsojajordnødderbløddyrsesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pakke

Hakket kyllingekød

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Citrongræs

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Lime

1 pose

Kålblanding, skåret

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 pose

Koriander

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

1 stk

Chili

30 g

Hoisinsauce

(Indeholdergluten, soja, bløddyr, sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)

¼ tsk

Salt*

1 tsk

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2153 kJ
Kalorier (kcal)515 kcal
Fedt15 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat36 g
Sukker16 g
Protein41 g
Salt6 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Pres eller hak hvidløg. Hak citrongræs meget fint. Bland hvidløg, citrongræs, hakket kylingekød, panko, æg, salt og et nip peber i en skål.

2

Form fars til kødboller (5 pr. person). Stil til side på en tallerken. Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kødboller i 10-12 min. Stil til side på en ren tallerken.

3

Riv limeskal. Skær lime i både. Hak agurk groft. Hak koriander groft. Snit chili fint. Hak peanuts groft.

4

Bland et stort skvæt limesaft, soja, sukker, limeskal, 1/2 koriander, en smule olivenolie og et nip peber i en stor skål. Tilsæt kålblanding og agurk. Vend sammen.

5

Vend kødboller med hoisinsauce i en skål.

6

Anret kålsalat i dybe tallerkener. Top med kødboller. Drys med chili (stærk!), peanuts, resterende koriander og limebåde.