
Aaah, vi vidste nok, at denne opskrift ville fange din opmærksomhed! Kyllingekødboller smagsatte med citrongræs, der er blevet glaseret i hoisinsauce, lyder lækkert, ikke? Den friske kålsalat toppet med asiatisk dressing, er et virkeligt godt komplement, og vi lover, at rettens spændende smage kommer til at imponere alle i familien.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Hakket kyllingekød
30 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Citrongræs
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Citrusfrugt
150 g
Kålblanding, skåret
1 stk
Agurk, piccolo
stk
Agurk
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)
1 pose
Koriander
1 stk
Chili
30 g
Hoisinsauce
20 g
Peanuts
1 stk
Æg
¼ tsk
Salt
1 tsk
Sukker

Pres eller hak hvidløg. Hak citrongræs meget fint. Bland hvidløg, citrongræs, hakket kylingekød, panko, æg*, salt* og et nip peber i en skål.

Form fars til kødboller (5 pr. person). Stil til side på en tallerken. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kødboller i 10-12 min. Stil til side på en ren tallerken.

Riv limeskal. Skær lime i både. Hak agurk groft. Hak koriander groft. Snit chili fint. Hak peanuts groft.

Bland et stort skvæt limesaft, soja, sukker*, limeskal, 1/2 koriander, en smule olivenolie* og et nip peber* i en stor skål. Tilsæt kålblanding og agurk. Vend sammen.

Vend kødboller med hoisinsauce i en skål.

Anret kålsalat i dybe tallerkener. Top med kødboller. Drys med chili (stærk!), peanuts, resterende koriander og limebåde.