Byd familien på aftensmad, der er et garanteret hit for store og små - forkæl alle med disse lækre, ostepanerede schnitzler med sprød pæreslaw med aioli. Top retten med velsmagende bbq-sauce, der giver både en ekstra smagsdimension og en nydelig sommerfølelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svineschnitzel
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Agurk
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
150 g
Snittet kålsalat
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
½ stk
Pære
1 stk
Æg til panering
Krydr svinekød med et nip salt på begge sider.
Pisk æg med en gaffel i en dyb tallerken.
Bland panko og finrevet ost med et nip salt og peber i en anden dyb tallerken.
Vend svinekød i æg og derefter i panering.
Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, skær pære i tynde, halve skiver.
Hak agurk groft.
Bland snittet kålsalat, pære, agurk, aioli og et skvæt vand i en stor skål.
Krydr med et nip salt og peber.
Skær svinekød i skiver.
Anret svinekød og pæreslaw på tallerkener.
Server med BBQ-sauce.