Begiv dig ud på en madoplevelse i den kulinariske verden med vores Paneret mozzarellaburger med avocado. Denne opskrift giver dig en chance for at eksperimentere med nye smage og teksturer, og gør dit køkken til en legeplads for kulinarisk opdagelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Løg
500 g
Kartofler
2 stk
Tomat
1 stk
Avocado
125 g
Mozzarella
25 g
Panko
1 stk
Salat
2 stk
Briocheboller
50 g
Mayonnaise
15 g
Sennep
12 ml
Balsamico
4 g
Ay Cajun-ba
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til løg
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til mel
2 spsk
Mel til panering
1 stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både og rødløg i tynde, halve skiver.
Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Fordel rødløg, balsamico, salt og et nip peber på en anden bageplade med bagepapir, når kartoflerne har 15 min tilbage.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, hæld væde fra mozzarella, og halver. Dup tør med køkkenrulle.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Skær tomat i tynde skiver.
TIP: Paneringen vil sidde bedre fast på mozzarellaen, hvis den er helt tør. Læg den mellem to stykker køkkenrulle indtil den skal bruges.
Bland mayonnaise og halvdelen af Ay Cajun-ba i en lille skål.
Bland sennep, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål. Vend salat og tomat i skålen lige inden servering.
Krydr mozzarella med et nip salt.
Bland hvedemel, resterende Ay Cajun-ba, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Kom panko i en tredje dyb tallerken.
Vend mozzarella i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Dyp igen i æg og panko.
Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg mozzarella i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemvarm.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.
Imens, del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.
Anret kartofler på tallerkener.
Smør underbolle med cajunmayonnaise.
Top med mozzarella, salat, rødløg, tomat, avocado og overbolle.
Server med resterende salat.