Paneret mozzarellaburger med avocado
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret mozzarellaburger med avocado

Paneret mozzarellaburger med avocado

med kartoffelbåde og cajunmayonnaise

Begiv dig ud på en madoplevelse i den kulinariske verden med vores Paneret mozzarellaburger med avocado. Denne opskrift giver dig en chance for at eksperimentere med nye smage og teksturer, og gør dit køkken til en legeplads for kulinarisk opdagelse.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Milk
Gluten
Hvede
Egg
Senf
Schwefeldioxide und Sulfite

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

500 g

Kartofler

2 stk

Tomat

1 stk

Avocado

125 g

Mozzarella

25 g

Panko

1 stk

Salat

2 stk

Briocheboller

50 g

Mayonnaise

15 g

Sennep

12 ml

Balsamico

4 g

Ay Cajun-ba

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til løg

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til mel

2 spsk

Mel til panering

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4970 kJ
Kalorier (kcal)1188 kcal
Fedt60.5 g
Mættet fedt15.9 g
Kulhydrat119.7 g
Sukker19.8 g
Kostfibre13.6 g
Protein35.3 g
Kolesterol0.1 mg
Salt5.8 g
Trans Fat0.2 g
Potassium1453.6 mg
Calcium19.8 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler og rødløg
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både og rødløg i tynde, halve skiver.

Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Fordel rødløg, balsamico, salt og et nip peber på en anden bageplade med bagepapir, når kartoflerne har 15 min tilbage.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered fyld
2

Imens, hæld væde fra mozzarella, og halver. Dup tør med køkkenrulle.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Skær tomat i tynde skiver.

TIP: Paneringen vil sidde bedre fast på mozzarellaen, hvis den er helt tør. Læg den mellem to stykker køkkenrulle indtil den skal bruges.

Lav dressing
3

Bland mayonnaise og halvdelen af Ay Cajun-ba i en lille skål.

Bland sennep, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål. Vend salat og tomat i skålen lige inden servering.

Paner mozzarella
4

Krydr mozzarella med et nip salt. 

Bland hvedemel, resterende Ay Cajun-ba, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Kom panko i en tredje dyb tallerken.

Vend mozzarella i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Dyp igen i æg og panko.

Overfør til en tallerken.

Steg mozzarella
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg mozzarella i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemvarm.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

Imens, del boller på midten.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Server
6

Anret kartofler på tallerkener.

Smør underbolle med cajunmayonnaise. 

Top med mozzarella, salat, rødløg, tomat, avocado og overbolle.

Server med resterende salat.