'Frisk start på dagen'-brunch
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
'Frisk start på dagen'-brunch

'Frisk start på dagen'-brunch

4 portioner | med avocadobagel, grøn bowl og chiagrød

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Giv din weekendmorgen en frisk start med vores luksusbrunch! Nyd chiagrød med appelsin, lune og gyldne sesambagels med avocadomos, og en grøn smoothiebowl med frisk mango og ristet kokos.

Allergener:
Hvede
Gerste
Gluten
Sesamzaad
Milk
Tree nuts

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

3 stk

Avocado

4 stk

Sesambagel

100 g

Græsk ost

1 g

Chiliflager

1 stk

Purløg

2 stk

Mango

150 g

Yoghurt

30 g

Spinat

25 g

Honning

15 g

Kokosmel

50 g

Chia frø

180 ml

Kokosmælk

3 stk

Appelsin

30 g

Pistacienødder

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Salt til guacamole

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)8186 kJ
Kalorier (kcal)1956 kcal
Fedt90.7 g
Mættet fedt41.2 g
Kulhydrat208.9 g
Sukker81 g
Kostfibre39 g
Protein52.1 g
Salt6.6 g

Fremgangsmåde

Forbered chiagrød
1

Aftenen før:

Halver appelsin [1 stk].

Bland chiafrø (30 g), kokosmælk, et stort skvæt appelsinsaft og et nip salt i en lille skål. 

Put låg på, og stil i køleskabet natten over.

Næste morgen:

Tilsæt yoghurt [1 stk] til skålen med chiagrød, det giver en mere cremet konsistens.

Server chiagrød
2

Skræl appelsin [2 stk], fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.

Hak pistacienødder groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist pistacienødder i 3-4 min, indtil gyldne, og overfør til en lille skål.

Anret halvdelen af chiagrød i glas, top med halvdelen af appelsin, så resterende chiagrød og appelsin. Top med pistacienødder.

Forbered bagels
3

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft), hvis du vil have bagels varmet.

Del bagels på midten.

Placer bagels på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne.

TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Server avocadobagels
4

Imens, halver avocado [2 stk], og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.

Halver lime.

Mos avocado, et skvæt limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Smuldr salatost i en skål.

Hak purløg fint.

Smør bagels med avocadomos.

Top med salatost, purløg og chiliflager.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie. - Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.

Forbered grøn bowl
5

Skræl begge mangoer, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen.

Skær den ene mango ud i små tern. Stil halvdelen til side til topping.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist kokosmel i 3-4 min, eller indtil gyldent.

Skyl spinat.

Server grøn bowl
6

Halver avocado [1 stk], og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.

Kom resterende mango, avocado, spinat, yoghurt [1 stk] og honning i blenderen.

Blend i 1-2 min, indtil ønsket konsistens.

Anret smoothie i skåle, og top med mangotern og kokosmel.

TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.