Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Giv din weekendmorgen en frisk start med vores luksusbrunch! Nyd chiagrød med appelsin, lune og gyldne sesambagels med avocadomos, og en grøn smoothiebowl med frisk mango og ristet kokos.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
3 stk
Avocado
4 stk
Sesambagel
100 g
Græsk ost
1 g
Chiliflager
1 stk
Purløg
2 stk
Mango
150 g
Yoghurt
30 g
Spinat
25 g
Honning
15 g
Kokosmel
50 g
Chia frø
180 ml
Kokosmælk
3 stk
Appelsin
30 g
Pistacienødder
1 tsk
Salt til guacamole
Aftenen før:
Halver appelsin [1 stk].
Bland chiafrø (30 g), kokosmælk, et stort skvæt appelsinsaft og et nip salt i en lille skål.
Put låg på, og stil i køleskabet natten over.
Næste morgen:
Tilsæt yoghurt [1 stk] til skålen med chiagrød, det giver en mere cremet konsistens.
Skræl appelsin [2 stk], fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.
Hak pistacienødder groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist pistacienødder i 3-4 min, indtil gyldne, og overfør til en lille skål.
Anret halvdelen af chiagrød i glas, top med halvdelen af appelsin, så resterende chiagrød og appelsin. Top med pistacienødder.
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft), hvis du vil have bagels varmet.
Del bagels på midten.
Placer bagels på en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne.
TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Imens, halver avocado [2 stk], og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.
Halver lime.
Mos avocado, et skvæt limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Smuldr salatost i en skål.
Hak purløg fint.
Smør bagels med avocadomos.
Top med salatost, purløg og chiliflager.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie. - Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.
Skræl begge mangoer, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen.
Skær den ene mango ud i små tern. Stil halvdelen til side til topping.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist kokosmel i 3-4 min, eller indtil gyldent.
Skyl spinat.
Halver avocado [1 stk], og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.
Kom resterende mango, avocado, spinat, yoghurt [1 stk] og honning i blenderen.
Blend i 1-2 min, indtil ønsket konsistens.
Anret smoothie i skåle, og top med mangotern og kokosmel.
TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.