topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marrokansk oksekødsgryde

Marrokansk oksekødsgryde

med perlecouscous og frisk koriander

Når du har lyst til en 'one pot'-gryderet, så prøv vores Marrokansk gryde med hakket oksekød og perlecouscous. Her er din arbejdsindsats minimal, men smagene i denne krydrede gryde himmelske. Varmende og lækker simremad når det er allerbedst, finder du lige her!

Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Hakket oksekød

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Oksebouillon

1 stk

Løg

1 pose

Koriander

1 stk

Peberfrugt

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja, Æg, Lupin)

4 g

Harissa-krydderi

4 g

Saha-Ras

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ tsk

Salt til gryderet

½ tsk

Sukker til gryderet

4 dl

Vand til gryderet

1 spsk

Ketchup til gryderet

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3219 kJ
Kalorier (kcal)769 kcal
Fedt26.7 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat89.7 g
Sukker26.1 g
Protein36.8 g
Salt7.4 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak løg og hvidløg fint.

Skær peberfrugt og gulerod i 1 cm tern.

Steg kød
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt grøntsager
3

Tilsæt gulerod, hvidløg, peberfrugt og salt, og steg i 2-3 min, eller indtil grøntsager er let bløde.

Lav gryderet
4

Tilsæt Saha-Ras og Harissa-krydderi, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt oksebouillon, vand, perlecouscous, hakkede tomater, salt, sukker, ketchup og et nip peber. Dæk til med låg, og sænk til middel varme.

Lad simre i 12-15 min, eller indtil 'al dente'.

Rør rundt et par gange undervejs.

Hak koriander
5

Imens, hak koriander groft.

Server
6

Anret gryderet i dybe tallerkener.

Top med koriander.