topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fisketacos

Fisketacos

med cajunmajo & tomatsalsa

Tag din taco til det næste niveau med en delikatessefisk i tortillaen. Kulmule er en fisk, der kan matches med skarpe smag, og stikkende cajunmayo, jalapeno og Hello Mexico-krydderiblanding er perfekte smagsforstærkere i denne ret. Kålsalat, tomat, lime samt koriander og rødløg udgør en fantastisk fyldning i disse friske tacos, og sammen med den panerede kulmule venter en førsteklassens middag.

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hello Mexico

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

250 g

Kulmule

75 g

Kålblanding, skåret

1 stk

Tomat

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeno

½ stk

Rødløg

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Gulerod

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

2 spsk

Hvedemel

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)599 kcal
Energi (kJ)2505 kJ
Fedt27.03 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat74.79 g
Sukker3.3 g
Protein13.06 g
Salt2.4 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Hak tomat fint. Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. Riv gulerod (uskrællet). Snit jalepeño fint. Hak koriander groft. Skær lime i både. Skær fisk i 2 cm strimler.

Paner fisk
2

Bland hvedemel*, Hello Mexico og salt* i en dyb tallerken. Vend fisk i tallerkenen. Overfør til en ren tallerken.

Steg fisk
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg fisk i 2-3 min på hver side.

Bland cajunmayo
4

Bland mayonnaise, Ay-Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål. Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft og 1/2 koriander i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Bland salat
5

Vend snittet salat [½ pose, 2 pers.] og gulerod med et skvæt limesaft og cajunmayo [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i en stor skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

Server
6

Smør tortillabrød med cajunmayo. Fyld med kålsalat, fisk og tomatsalat. Top med jalapeño og resterende koriander.