topBanner
Fisketacos

Fisketacos

med cajunmajo & tomatsalsa

Tag din taco til det næste niveau med en delikatessefisk i tortillaen. Kulmule er en fisk, der kan matches med skarpe smag, og stikkende cajunmayo, jalapeno og Hello Mexico-krydderiblanding er perfekte smagsforstærkere i denne ret. Kålsalat, tomat, lime samt koriander og rødløg udgør en fantastisk fyldning i disse friske tacos, og sammen med den panerede kulmule venter en førsteklassens middag.

Tags:HurtigStærk
Allergener:glutensulfitterægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

250 g

Kulmule

½ pose

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

4 g

Hello Mexico

1 stk

Tomat

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeño

½ stk

Rødløg

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Gulerod

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt*

2 spsk

Hvedemel*

(Indeholdergluten)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3023 kJ
Kalorier (kcal)723 kcal
Fedt29 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat80 g
Sukker10 g
Protein33 g
Salt5 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Hak tomat fint.

Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint.

Riv gulerod (uskrællet).

Snit jalepeño fint.

Hak koriander groft.

Skær lime i både.

Skær fisk i 2 cm strimler.

2

Bland hvedemel*, Hello Mexico og salt* i en dyb tallerken.

Vend fisk i tallerkenen. Overfør til en ren tallerken.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side.

4

Bland mayonnaise, Ay-Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål.

Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft og 1/2 koriander i en skål.

Krydr med salt* og peber*.

5

Vend snittet salat [½ pose, 2 pers.] og gulerod med et skvæt limesaft og cajunmayo [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i en stor skål.

Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

6

Smør tortillabrød med cajunmayo.

Fyld med kålsalat, fisk og tomatsalat.

Top med jalapeño og resterende koriander.