Tag din taco til det næste niveau med en delikatessefisk i tortillaen. Kulmule er en fisk, der kan matches med skarpe smag, og stikkende cajunmayo, jalapeno og Hello Mexico-krydderiblanding er perfekte smagsforstærkere i denne ret. Kålsalat, tomat, lime samt koriander og rødløg udgør en fantastisk fyldning i disse friske tacos, og sammen med den panerede kulmule venter en førsteklassens middag.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Tomat
4 g
Koriander
8 stk
Kulmule
1 stk
Gulerod
¼ tsk
Mayonnaise
(Indeholderæg, sennep)2 spsk
Snittet salat (kål, endivie, gulerod)
Ay Cajun-ba
(Indeholdersulfitter)Tortillabrød
(Indeholdergluten)Hello Mexico
Rødløg
Lime
Jalapeño
Salt*
Hvedemel*
(Indeholdergluten)Hak tomat fint. Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. Riv gulerod (uskrællet). Snit jalepeño fint. Hak koriander groft. Skær lime i både. Skær fisk i 2 cm strimler.
Bland hvedemel*, Hello Mexico og salt* i en dyb tallerken. Vend fisk i tallerkenen. Overfør til en ren tallerken.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg fisk i 2-3 min på hver side.
Bland mayonnaise, Ay-Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål. Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft og 1/2 koriander i en skål. Krydr med salt* og peber*.
Vend snittet salat [½ pose, 2 pers.] og gulerod med et skvæt limesaft og cajunmayo [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i en stor skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.
Smør tortillabrød med cajunmayo. Fyld med kålsalat, fisk og tomatsalat. Top med jalapeño og resterende koriander.