HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconFisketacos
topBanner
Fisketacos

Fisketacos

med cajunmajo & tomatsalsa

Tag din taco til det næste niveau med en delikatessefisk i tortillaen. Kulmule er en fisk, der kan matches med skarpe smag, og stikkende cajunmayo, jalapeno og Hello Mexico-krydderiblanding er perfekte smagsforstærkere i denne ret. Kålsalat, tomat, lime samt koriander og rødløg udgør en fantastisk fyldning i disse friske tacos, og sammen med den panerede kulmule venter en førsteklassens middag.

Tags:StærkHurtig
Allergener:ægsennepsulfittergluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Tomat

4 g

Koriander

8 stk

Kulmule

1 stk

Gulerod

¼ tsk

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

2 spsk

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

Hello Mexico

Rødløg

Lime

Jalapeño

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt*

Hvedemel*

(Indeholdergluten)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2504.9817 kJ
Kalorier (kcal)598.705 kcal
Fedt27.03 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat74.7915 g
Sukker3.3 g
Protein13.0585 g
Salt2.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Hak tomat fint. Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. Riv gulerod (uskrællet). Snit jalepeño fint. Hak koriander groft. Skær lime i både. Skær fisk i 2 cm strimler.

2

Bland hvedemel*, Hello Mexico og salt* i en dyb tallerken. Vend fisk i tallerkenen. Overfør til en ren tallerken.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg fisk i 2-3 min på hver side.

4

Bland mayonnaise, Ay-Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål. Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft og 1/2 koriander i en skål. Krydr med salt* og peber*.

5

Vend snittet salat [½ pose, 2 pers.] og gulerod med et skvæt limesaft og cajunmayo [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i en stor skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

6

Smør tortillabrød med cajunmayo. Fyld med kålsalat, fisk og tomatsalat. Top med jalapeño og resterende koriander.