Skip to main content
European INTL copy 2

European INTL copy 2

with carrot, green beans and bread

Tags:
Kort forberedelse
Allergener:
Gluten
Soja
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

8 g

Bouillon

20 ml

Sojasauce med lavt saltindhold

(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede)

150 g

Grønne bønner

1 stk

Løg

2 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

16 g

Majsstivelse

2 stk

Baguette

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Bredbladet persille

225 g

Hakket oksekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til sauce

4 dl

Vand til gryderet

4 spsk

Vand til stivelsesblanding

Næringsindhold

Energi (kJ)3656 kJ
Kalorier (kcal)874 kcal
Fedt29.2 g
Mættet fedt10.5 g
Kulhydrat115.6 g
Sukker19 g
Kostfibre13 g
Protein39 g
Salt7.2 g
Potassium1274.9 mg
Calcium69.6 mg
Iron3.2 mg

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6