Skip to main content
Hvidløgs- og persillebagt lammeculotte
Hvidløgs- og persillebagt lammeculotte

Hvidløgs- og persillebagt lammeculotte

med cremet dild- og grøntsagsfrikassé

4.5
(28)

Bring et strejf af luksus til spisebordet med vores Hvidløgs- og persillebagt lammeculotte. Denne eksklusive ret tager en klassisk HelloFresh-favorit og opgraderer den med førsteklassesingredienser, som løfter dit aftensmåltid til et helt nyt niveau!

Allergener:
Soja
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Bredbladet persille

2 stk

Hvidløgsfed

300 g

Lammeculotte

1 stk

Porre

1 stk

Gulerod

10 g

Kyllingefond

1 stk

Worcestershiresauce

(Indeholder: Soja)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Dild

400 g

Små kartofler

150 g

Grønne bønner

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til kartofler

3 dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Mel til panering

1 dl

Vand til grønne bønner

Næringsindhold

Energi (kJ)4356 kJ
Kalorier (kcal)1041 kcal
Fedt76.4 g
Mættet fedt43 g
Kulhydrat55.3 g
Sukker16.9 g
Kostfibre10.2 g
Protein34 g
Salt3.2 g
Potassium461.5 mg
Calcium106.9 mg
Iron1.4 mg

Fremgangsmåde

Forbered lam
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Tag lam ud af køleskabet.

Hak persille og hvidløg fint.

Rids fedtsiden på kryds og tværs med 1 cm mellemrum. Gnid med hvidløg og persille, og krydr med salt og et nip peber.

Placer lam med fedtsiden nedad i en stegepande på middel varme, og steg i 8-9 min.

Forbered grøntsager
2

Imens, bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Skær gulerod (uskrællet) i tynde skiver.

Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.

Skær ender af grønne bønner.

TIP: Rens porren grundigt for at fjerne alt jord og sand.

Ovnsteg lam
3

Skru op til høj varme, og brun lam på alle sider i 30 sek. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 15 min, eller indtil gennemtilberedt.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Hak dild groft.

Vend smør og halvdelen af dild i kartofler, krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

Lav frikassé
4

Imens, opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og porre i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt worcestershire sauce, kyllingefond, madlavningsfløde, resterende dild, vand, salt og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Skær skalotteløg i tynde skiver.

Bland skalotteløg, mel og et nip salt og peber i en lille skål.

Steg grønne bønner
5

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg skalotteløg i 2-3 min, eller indtil gyldne og sprøde. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Overfør lam til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg grønne bønner med vand i 3-4 min, eller indtil bløde.

Skær lam i tynde skiver.

Server
6

Anret kartofler, frikassé og grønne bønner på tallerkener.

Top frikassé med lam.

Drys med skalotteløg.