Hvidløgs- og persillebagt lammeculotte
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Hvidløgs- og persillebagt lammeculotte

med cremet dild- og grøntsagsfrikassé

Bring et strejf af luksus til spisebordet med vores Hvidløgs- og persillebagt lammeculotte. Denne eksklusive ret tager en klassisk HelloFresh-favorit og opgraderer den med førsteklassesingredienser, som løfter dit aftensmåltid til et helt nyt niveau!

Allergener:
Soja
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Bredbladet persille

2 stk

Hvidløgsfed

300 g

Lammeculotte

1 stk

Porre

1 stk

Gulerod

10 g

Kyllingefond

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Dild

400 g

Små kartofler

150 g

Grønne bønner

1 stk

Skalotteløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til kartofler

1 spsk

Mel til panering

3 dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

1 dl

Vand til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4387 kJ
Kalorier (kcal)1049 kcal
Fedt76.8 g
Mættet fedt43.1 g
Kulhydrat56.8 g
Sukker17.4 g
Protein34.5 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Tag lam ud af køleskabet.

Hak persille og hvidløg fint.

Rids fedtsiden på kryds og tværs med 1 cm mellemrum. Gnid med hvidløg og persille, og krydr med salt og et nip peber.

Placer lam med fedtsiden nedad i en stegepande på middel varme, og steg i 8-9 min.

2

Imens, bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Skær gulerod (uskrællet) i tynde skiver.

Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.

Skær ender af grønne bønner.

TIP: Rens porre grundigt for at fjerne alt jord og sand.

Ovnsteg lam
3

Skru op til høj varme, og brun lam på alle sider i 30 sek. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 15 min, eller indtil gennemtilberedt.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Hak dild groft.

Vend smør og halvdelen af dild i kartofler, krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

4

Imens, opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og porre i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt worcestershire sauce, kyllingefond, madlavningsfløde, resterende dild, vand, salt og et nip peber. Kog i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Skær skalotteløg i skiver.

Bland skalotteløg, mel og et nip salt og peber i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg skalotteløg i 2-3 min, eller indtil gyldne og sprøde. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Overfør lam til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg grønne bønner med vand i 3-4 min, eller indtil bløde.

Skær lam i tynde skiver.

6

Anret kartofler, frikassé og grønne bønner på tallerkener.

Top frikassé med lam.

Drys med skalotteløg.