topBanner
Dukkahkylling

Dukkahkylling

med cremede linser, ovnbagte gulerødder & persille

Følg karavanen af ​​livselskere rundt egyptiske pyramider af dukkahkylling i en ørken af ​​cremede linser, hvor den eneste nedbør er din vandene mund. Stop ved en oase af ristede gulerødder og lad din mave hvile, men vær på vagt - dette måltid er så smukt, at du vil synes, det er en mirage.

Tags:Under 600 kcal
Allergener:mælksennepsesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Gulerod

280 g

Kyllingebrystfilet

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Kruspersille

4 g

Kyllingebouillon

1 pakke

Røde linser, forkogte

(Kan indeholdeKan indeholde spor af gluten)

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

25 g

Sennep

(Indeholdersennep)

15 g

Dukkah-godt

(Indeholdersennep, sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

100 ml

Vand*

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1833 kJ
Kalorier (kcal)438 kcal
Fedt16 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat25 g
Sukker11 g
Protein43 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Kog vand* i en elkedel.Skær gulerod (uskrællet) til tynde stave.Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt*. Vend sammen.Bag i ovnen i 20-25 min

2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint. Hak persille fint (gem lidt til anretning).Skyl linser under koldt vand* i en si.Opløs bouillon i kogende vand* i en skål.Vend kylling med en smule olivenolie*, Dukkah-godt og et nip salt* i en skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme, når gulerødderne har 15 min tilbage.Brun kylling i 2 min på hver side.Overfør til bagepladen med gulerod i ovnen.Bag i 12-15 min.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme.Steg rødløg i 4-5 min. Tilsæt hvidløg. Steg i 1 min.Tilsæt bouillon. Lad simre i 2-3 min.Tilsæt linser, creme fraiche [½ pakke, 2 pers.] og sennep [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.]. Lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.Smag til med persille, sennep, salt* og peber*.

5

Tag bagepladen med kylling og gulerod ud af ovnen.Lad kylling hvile et par minutter på et rent skærebræt.Skær i skiver.

6

Anret linser i dybe tallerkener.Top med kylling, gulerod og resterende persille.