topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Dukkahkylling

Dukkahkylling

med cremede linser, ovnbagte gulerødder & persille

Følg karavanen af ​​livselskere rundt egyptiske pyramider af dukkahkylling i en ørken af ​​cremede linser, hvor den eneste nedbør er din vandene mund. Stop ved en oase af ristede gulerødder og lad din mave hvile, men vær på vagt - dette måltid er så smukt, at du vil synes, det er en mirage.

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Sennep
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Crème fraiche

2 stk

Gulerod

15 g

Dukkah-Godt

(Indeholder Sennep, Sesam)

4 g

Kyllingebouillon

1 pakke

Røde linser

25 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 pose

Kruspersille

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

1 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)198 kcal
Energi (kJ)829 kJ
Fedt4.45 g
Mættet fedt0.8 g
Kulhydrat2.58 g
Sukker0.6 g
Protein35.3 g
Salt2.9 g

Fremgangsmåde

Bag gulerod
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Kog vand* i en elkedel. Skær gulerod (uskrællet) til tynde stave. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt*. Vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min 

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint. Hak persille fint (gem lidt til anretning). Skyl linser under koldt vand* i en si. Opløs bouillon i kogende vand* i en skål. Vend kylling med en smule olivenolie*, Dukkah-godt og et nip salt* i en skål.


Brun kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme, når gulerødderne har 15 min tilbage. Brun kylling i 2 min på hver side. Overfør til bagepladen med gulerod i ovnen. Bag i 12-15 min.

Tilsæt linser
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 4-5 min. Tilsæt hvidløg. Steg i 1 min. Tilsæt bouillon. Lad simre i 2-3 min. Tilsæt linser, creme fraiche [½ pakke, 2 pers.] og sennep [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.]. Lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. Smag til med persille, sennep, salt* og peber*.

Skær kylling i skiver.
5

Tag bagepladen med kylling og gulerod ud af ovnen. Lad kylling hvile et par minutter på et rent skærebræt. Skær i skiver.

Server
6

Anret linser i dybe tallerkener. Top med kylling, gulerod og resterende persille.