Nyd en elegant middag med vores friske, dildpanerede kuller. Vi laver sprøde fritter med citronpeber, og en frisk salat med tomat og olivenolie til. Hertil remoulade og citronbåde. Så enkelt og lækkert kan det gøres!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pastinak
1 stk
Knoldselleri
1 stk
Rødbede
2 g
Citronpeber
1 stk
Dild
25 g
Panko
250 g
Kuller
1 stk
Salat
1 stk
Tomat
1 stk
Citron
75 g
Remoulade
½ tsk
Salt til rodfrugter
1 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 stk
Æg til panering
¼ tsk
Salt til fisk
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skræl knoldselleri, og skær til 1 cm fritter.
Skær rødbede (uskrællet) og pastinak (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip citronpeber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Hak dild fint.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken, og kom panko og dild i en tredje dyb tallerken.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat. - Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med mælk.
Imens, hak tomat groft.
Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.
Bland salat, tomat, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Skær citron i både.
Anret rodfrugtefritter, fisk og salat på tallerkener.
Server med remoulade og citronbåde.