Dildpaneret hvid fisk og rodfrugtefritter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Dildpaneret hvid fisk og rodfrugtefritter

Dildpaneret hvid fisk og rodfrugtefritter

med remoulade og tomatsalat

Nyd en elegant middag med vores friske, dildpanerede kuller. Vi laver sprøde fritter med citronpeber, og en frisk salat med tomat og olivenolie til. Hertil remoulade og citronbåde. Så enkelt og lækkert kan det gøres!

Tags:
Under 650 kcal
Mælkefri
Spis mig først
Allergener:
Celery
Gluten
Hvede
Pesce
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pastinak

1 stk

Knoldselleri

1 stk

Rødbede

2 g

Citronpeber

1 stk

Dild

25 g

Panko

250 g

Kuller

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

1 stk

Citron

75 g

Remoulade

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til rodfrugter

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2658 kJ
Kalorier (kcal)635 kcal
Fedt26.7 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat56.4 g
Sukker22.3 g
Kostfibre16.5 g
Protein41.8 g
Kolesterol0.1 mg
Salt4.4 g
Trans Fat0.1 g
Potassium345 mg
Calcium29.5 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Lav rodfrugtefritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skræl knoldselleri, og skær til 1 cm fritter.

Skær rødbede (uskrællet) og pastinak (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip citronpeber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Paner fisk
2

Hak dild fint.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken, og kom panko og dild i en tredje dyb tallerken.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.

Steg fisk
3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat. - Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med mælk.

Lav salat
4

Imens, hak tomat groft.

Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.

Bland salat, tomat, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Forbered citron
5

Skær citron i både.

Server
6

Anret rodfrugtefritter, fisk og salat på tallerkener.

Server med remoulade og citronbåde.