Alt som er cremet kan vi godt lide. Vi gør det nemt i dag med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta i en cremet sauce med tomatpuré, hvidløg, fløde, ost og masser af skønne krydderier. Vi serverer vores cremede tomattortelloni med balsamicobagt zucchini, hjemmelavet pangrattato og frisk rucola.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
4 g
Middelhavsdrøm
1 stk
Hvidløgsfed
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
40 g
Rucola
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 stk
Zucchini
½ dåse
Tomatpuré
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
½ tsk
Salt (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær zucchini i 2 cm stave.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie og balsamico, og krydr med salt og peber.
Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil mør.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.
Krydr med salt og peber, og overfør til en skål.
Kog tortelloni i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg hvidløg, Middelhavsdrøm, Hvide Løjer & Urter og tomatpuré [½ dåse, 2P] i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, finrevet ost og pastavand [1 dl | 2 dl] til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.
Tilsæt tortelloni og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og vend sammen.
Skyl rucola.
Bland rucola med olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt i en skål.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen virker tør.
Anret tomattortelloni i dybe tallerkener.
Top med zucchini, pangrattato og rucola.