topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet tomattortelloni

Cremet tomattortelloni

med balsamicobagt zucchini og pangrattato

Alt som er cremet kan vi godt lide. Vi gør det nemt i dag med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta i en cremet sauce med tomatpuré, hvidløg, fløde, ost og masser af skønne krydderier. Vi serverer vores cremede tomattortelloni med balsamicobagt zucchini, hjemmelavet pangrattato og frisk rucola.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sulfitter
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

40 g

Rucola

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Zucchini

½ dåse

Tomatpuré

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3300 kJ
Kalorier (kcal)789 kcal
Fedt38.1 g
Mættet fedt14.5 g
Kulhydrat84.2 g
Sukker16.1 g
Protein25 g
Salt4.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag zucchini
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær zucchini i 2 cm stave.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie og balsamico, og krydr med salt og peber.
 
Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil mør.

Lav pangrattato
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Krydr med salt og peber, og overfør til en skål.

Kog pasta
3

Kog tortelloni i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg hvidløg
4

Imens, pres eller hak hvidløg fint. 

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg hvidløg, Middelhavsdrøm, Hvide Løjer & Urter og tomatpuré [½ dåse, 2P] i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav sauce
5

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, finrevet ost og pastavand [1 dl | 2 dl] til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt tortelloni og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og vend sammen.

Skyl rucola.

Bland rucola med olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt i en skål.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen virker tør.

Server
6

Anret tomattortelloni i dybe tallerkener.

Top med zucchini, pangrattato og rucola.