HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Tagliolini
topBanner
Cremet tagliolini

Cremet tagliolini

med bacon & spinat

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her får I nemlig et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille skrigende maver. Tagliolini får selskab af den skønneste sauce med bacon, porre, hvidløg og spinat. Vi topper med revet ost, og så er måltiden klar til at blive slugt!

Tags:Børnevenlig
Allergener:mælkæggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Hvide Løjer & Urter

100 ml

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

1 stk

Tagliolini

(Indeholderæg, gluten)

25 g

Hvidløgsfed

140 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

60 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

½ stk

Bacon, tern

1 dl

Spinat

½ spsk

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand* (trin 2)

Hvedemel* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)357.0225 kcal
Energi (kJ)1493.7822 kJ
Fedt28.097 g
Mættet fedt13.7 g
Kulhydrat7.9016 g
Sukker4.3 g
Protein17.1435 g
Salt1.9 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær porre [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg bacon i 3-4 min, eller indtil sprød, og skru ned til middel varme. Tilsæt porre, og steg under omrøring i 2-3 min, eller indtil blød. Tilsæt hvedemel* [1/2 spsk | 1 spsk], og rør godt rundt.  Tilsæt madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], Hvide Løjer & Urter og vand* [1 dl | 2 dl], og lad simre i 5-6 min, eller indtil let tyknet.

3

Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 2-3 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

4

Tilsæt spinat, når saucen begynder at tykne, og rør indtil den falder sammen. Tilsæt revet mozzarella [1/2 pakke, 2P], og rør indtil den smelter. Krydr med peber*.

5

Kom pasta i panden, og vend sammen med sauce.

6

Server pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost.