
Når vinteren lurer udenfor, er en lækker suppe en god måde at få varmen på. I aften laver vi en suppe med masser af spændende ingredienser. Kokossuppe med søde kartofler, kidneybønner, kokosmælk, hvidløg og forårsløg.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Citrusfrugt
195 g
Hakkede tomater
4 g
Panamad
390 g
Kidneybønner
450 g
Sød kartoffel
2 stk
Hvidløgsfed
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Peberfrugt
180 ml
Kokosmælk
1 stk
Forårsløg
½ tsk
Salt til kartofler
½ spsk
Olie til stegning
1.5 dl
Vand til suppe
¼ tsk
Salt til suppe

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær sød kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, snit forårsløg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Skyl kidneybønner under koldt vand i en si.
Skær citrusfrugt i både.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg forårsløg og peberfrugt i 4-5 min, eller indtil bløde.
Tilsæt hvidløg, Panamad og Ay Cajun-ba, og steg videre i 30 sek.

Tilsæt kidneybønner, hakkede tomater, vand, kokosmælk og bouillon.
Bring i kog, og lad simre på middel varme i 10-12 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt et stort skvæt citrusfrugtsaft, og krydr med salt og et nip peber.

Anret kokossuppe i dybe tallerkener.
Top med søde kartofler.